Стало відомо, коли в українських магазинах стартує Чорна П’ятниця

760 0

Ми у соцмережах:

Стало відомо, коли в українських магазинах стартує Чорна П’ятниця

Осінь – сезон найбільших знижок та розпродажів. І річ не тільки про найбільші світові маркетплейси та магазини відомих брендів. В Україні, як і у всьому світі, вже не перший рік проходить Чорна П’ятниця, причому в різних магазинах вона починається и триває по-різному. Більшість продавців вже анонсували, коли чекати найбільших знижок.

Анонси від найкрупніших магазинів

В 2021 році Black Friday буде проходити в період з 26 по 29 листопада, хоча деякі продавці планують пропонувати знижені ціни і до 30-го листопада, і навіть в перших числах грудня. Першими подробиці очікуваної розпродажі озвучили такі інтернет-магазини, як COMFY, EVA, KASTA.UA. Експерти онлайн-сервісу з розповсюдження купонів на знижку emporium.com.ua, підтверджують високий попит на товари в цей період в минулих роках та прогнозують зростання ажіотажу на 15% в 2021 році.

Так, магазин електроніки та побутової техніки Комфі готує покупцям можливість зекономити до 50%. Продавець вже заявив, що на розпродажу буде виставлено понад 8000 позицій, серед яких:

  • • холодильники;

  • • пральні машини;

  • • ноутбуки;

  • • смартфони;

  • • дрібна побутова техніка для дому, кухні та багато іншого.

Додатково магазин порадує у межах розпродажу доставкою до відділення Нової пошти всього за 1 гривню. Якщо покупець замовить адресну доставку, працівники магазину занесуть товар на потрібний поверх та в квартиру. Розпродаж буде тривати з 26 по 30 листопада.

Сезон осінніх розпродажів – це не тільки про покупку товарів. В цей період можна суттєво зекономити на придбанні давно омріяних квитків на концерт улюбленого виконавця або цікаву театральну виставу, що проходитиме у вашому місті. Щоб не проґавити момент, достатньо відслідковувати в цей період актуальні промокод на Карабас за посиланням.

Трішки раніше, ніж зазвичай, Чорна п’ятниця розпочнеться на сайті магазину EVA. Найбільший розпродаж року триватиме з 16 по 29 листопада. Щоб не пропустити кращу пропозицію, вже можна створити власний список бажань, доступний в особистому кабінеті покупця.

Ще один магазин, який вже повідав покупцям свої плани на листопадові знижки – KASTA.UA. Маркетплейс, де зібрана продукція понад 300 світових брендів, готує дійсно «чорний» шопінг зі знижками до 90%. Це прекрасний спосіб за вигідними цінами придбати одяг та взуття таких брендів, як Columbia, Reima, Mango, H&M, Nike, UGG, Timberland та багатьох інших. Триватиме розпродаж з 15 по 26 листопада включно. Додаткові бонуси – безкоштовна доставка та кешбек 15% при оплаті замовлення карткою Visa для клієнтів із підпискою Kasta Black.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також