Стало відомо, коли планують відкривати новий кінотеатр у Рівному

3950 0

Ми у соцмережах:

Стало відомо, коли планують відкривати новий кінотеатр у Рівному

У Рівному незабаром обіцяють відкрити ще один кінотеатр. Розміщуватиметься він у торговельному центрі «Екватор» на вулиці Макарова.

Вже відомо, що кінотеатр відкриватиме мережа компаній «Multiplex». Нагадаємо, один з їхніх кінотеатрів («ЕРА») знаходився на вулиці Гагаріна, проте навесні 2018 року був закритий через те, що будівлю вирішили реконструювати під новий супермаркет – «АТБ». Проте роботи припинились. Тим часом у «Multiplex» говорили, що повернуться у Рівне.

Серед рівнян довго не згасали дискусії стосовно відкриття ще одного кінотеатру, окрім кінопалацу «Україна». А нещодавно на сайті міської ради з’явилась петиція з проханням відкрити ще один кінотеатр, яка одразу ж зібрала необхідну кількість голосів.

Новий кінотеатр планують відкрити орієнтовно у листопаді цього року, каже керуючий ТЦ «Екватор» Віктор Прусак. За його словами, він вміщуватиме 700 глядачів та матиме 5 залів.

- Це не пов’язано з петицією (про відкриття кінотеатру). Цей процес почався значно раніше, – каже Віктор Прусак. – Кінотеатр знаходитиметься у діючому ТРЦ. Зараз ведуться підготовчі роботи (мається на увазі документація). Після того вже будуть будівельні роботи… Це буде зовсім інше, ніж «ЕРА», все монтуватиметься з нуля. 

- У нас з'явилась можливість орендувати нове місце. Тому ми повертаємось. Будемо відкриватися восени. Цінова політика - така сама, як в інших містах-домільйонників, трохи нижча ціна, ніж у Києві, - каже менеджерка Multiplex Ольга Лебедєва. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також