Станцію «Острог» можуть відкрити до кінця тижня

1073 0

Ми у соцмережах:

Станцію «Острог» можуть відкрити до кінця тижня

Залізничну станцію «Острог» в селі Оженин на Острожчині закрили у зв’язку з високим показником захворюваності на коронавірус в районі. Таке рішення прийняли у Львівській дирекції «Укрзалізниці». Зараз обласна владе клопоче про те, щоб її відкрили.

 -          Голова селищної ради написала звернення на Укрзалізницю, - розповів перший заступник голови Рівненської ОДА Сергій Подолін. - Ми відповідно прореагували. На сьогоднішній день можу констатувати, що здійснення закриття станції «Острог» робили без погодження з Рівненською філією «Укрзалізниці» та Рівненською ОДА. Рішення від обласної влади направили до «Укрзалізниці». Поки відповіді немає. Думаю, що до кінця тижня до контролюємо це питання, і станція буде відкрита.

Залізничники, що працюють на станції кажуть, що Рівненська ОДА заборгувала за пільгові перевезення. Зараз уя сума становить становить понад 420 тисяч гривень. Пан Подолін додав:

-          Це результат не одного року. В цьому році Острозький район має заплатити до 70 тисяч. Є об’єктивні причини невиплати – почався ковід. В районному та бюджеті ОТГ не змогли знайти цих коштів. Але є надія, що виконання бюджету Острога буде збільшено і буде переглянуто дане рішення. Це питання в нас дійсно на контролі, вони сплачують великі кошти ПДФО, ці кошти треба вишукувати. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також