Суд знову не виніс вирок водію, який скоїв смертельну ДТП

1198 0

Ми у соцмережах:

Суд знову не виніс вирок водію, який скоїв смертельну ДТП

Знову не отримав вирок. Мова йде про водія, який скоїв смертельну ДТП. Сталась вона два роки тому, біля села Малушка. Водій легковика виїхав на зустрічну і зіткнувся з мінівеном. Двоє людей загинули. Сьогодні, у Березнівському суді мали відбутися дебати. Втім, цього не сталося.

Досі з болем у серці пані Олена пригадує той трагічний вечір 2019-го. Тоді біля села Малушка водій легковика Анатолій Зембицький виїхав на зустрічну та зіткнувся із мінівеном. Одразу загинув пасажир Олексій Гук. Через декілька днів помер водій Микола Видренко. У дружини загиблого Олени Гук після ДТП діагностували забої та переломи. Обидва транспортні засоби розбиті вщент.

Рівне 1 повідомляє, що судовий розгляд цієї смертельної ДТП триває вже понад рік. На засіданнях сторона захисту подає нові й нові клопотання. Відтак, сьогоднішнє засідання - не виняток. Цього разу, обвинувачений Зембицький в усному вигляді заявив про відвід судді.

В свою чергу захисник обвинуваченого Олег Захарчук дані факти підтвердив. Більше того, наголосив на відкритому кримінальному провадженні.

Потерпілі у справі переконані, заява про відвід судді це ніщо інше як умисне затягування справи та маніпуляція зі сторони Зембицького. А порізані колеса автівки Олега Захарчука та зламаний телефон журналіста - це вигадки.

До слова, на засіданнях почали з'являтися громадські діячі. За словами останніх, мета їхнього приходу - привернення уваги до дорожнього покриття. Активісти переконані, вини Зембицького у смертельній ДТП немає.

Чи винен Зембицький у смертельній ДТП - вирішить феміда. Втім, коли - невідомо. Сьогодні 9 серпня, в Березнівському суді мали відбутися дебати. Втім, цього не сталося. Оскільки обвинувачений заявив про відвід судді. Наступне засідання відбудеться 10 серпня.

Читайте більше: Суд не відправив у слідчий ізолятор водія, який на Рівненщині скоїв смертельну ДТП

Суд змінив запобіжний захід водію, який на Рівненщині скоїв смертельну ДТП


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також