Такого ще не було: депутати одноголосно підтримали видобуток бурштину у Клесові

5958 1

Ми у соцмережах:

Такого ще не було: депутати одноголосно підтримали видобуток бурштину у Клесові

58 депутатів обласної ради - усі, які були у сесійній залі - проголосували, щоб надати погодження ТОВ "Технобуд" на отримання ліцензії на видобуток бурштину поблизу Клесова.

За "Технобуд" активно клопотала заступниця голови Клесівської ОТГ Тетяна Коханевич, розповідаючи, що це підприємство уже 20 років працює у Клесові, видобуваючи граніти, й активно допомагає громаді. Зокрема, торік, окрім 13 млн грн сплачених податків, заасфальтувало вулицю, тепер ремонтує стадіон.

Також виступили на підтримку "Технобуду", яке свого часу мало французькі інвестиції, депутати Микола Драганчук, Богдан Файфура та Микола Кучерук. Пан Кучерук вийшов на трибуну і закликав голосувати одноголосно, щоб показати єдність депутатів щодо врегулювання проблеми видобутку бурштину на півночі області.

Додамо, що власник "Технобуду" Олександр Скрипник пообіцяв, що 50% прибутку від видобутку та переробки бурштину, яку обіцяють організувати на Сарненщині, підприємство віддаватиме місцевій громаді.

Також пан Скрипник наголошував, що проект"Технобуду" - прозорий, а тому будь-яких таємних переговорів із депутатами та посадовцями підприємство не веде і вдаватися до будь-яких нечесних чи корупційних методів не буде.

Детальніше читайте у статті "Благодійність по-клесівськи".


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також