Цілився в дружину, а влучив банкою з аджикою в голову сину

7845 0

Ми у соцмережах:

Цілився в дружину, а влучив банкою з аджикою в голову сину

50 годин громадських робіт повинен відпрацювати чоловік, який облаяв працівників Вовковиївської сільської ради та вчинив насильство у родині – таке покарання йому призначив Демидівський районний суд.

Район. Демидівка повідомляє, що чоловік говорив нецензурні слова на адресу працівників Вовковиївської сільської ради. За кілька днів по тому, 1 квітня, він обізвав свою дружину. Крім цього, шарпав її за одяг, намагаючись спровокувати бійку.

Під час розгляду справи порушник повністю визнав свою вину. Пояснив, що у сільській раді «зірвався» після того, як намагався вирішити питання стосовно виділення йому, як учаснику АТО, земельної ділянки. З дружиною ж посварився, бо був напідпитку.

Натомість дружина підсудного розповіла, що того дня нетверезий чоловік став обзивати її. Коли слів забракло, схопив літрову банку з аджикою та поцілив у неї. Консерва влучила в голову сину. Після чого вона викликала поліцію.

Дії чоловіка кваліфікували як домашнє насилля та дрібне хуліганство. Суд призначив чоловіку 50 годин громадських робіт. Також зловмисник повинен сплатити 420 гривень судового збору. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також