У Березному майже два роки тягнеться справа щодо смертельної ДТП (ВІДЕО)

1075 0

Ми у соцмережах:

У Березному майже два роки тягнеться справа щодо смертельної ДТП (ВІДЕО)

У грудні 2019-го року в Березнівському районі зіткнулися два автомобілі. В результаті - двоє загиблих і травмовані. Обвинувачений свою вину не визнає, його адвокати наполягають на помилках в експертизі. Натомість потерпілі вимагають максимального покарання.

У Березному - чергове судове засідання щодо смертельної дорожньо-транспортної пригоди, повідомляє Рівне 1. Анатолія Зембицького звинувачують в смерті двох людей. Автопригода трапилася у грудні 2019-го року біля села Малушка. Водій легковика Анатолій Зембицький виїхав на зустрічку і зіткнувся з мінівеном. Пасажир Олексій Гук загинув на місці. За кілька дній у реанімації помер водій - Микола Видренко. У справі четверо потерпілих - усі родичі загиблих. Вони вважають, справу свідомо затягують. Адже цього разу сторона обвинуваченого знову заявила про відвід судді. Таке клопотання відхилили і засідання продовжилося.

Обвинувачений і досі не визнав своєї провини. На засідання не з'явився ніби то через стан здоров'я. Але все ж був присутнім через відео зв'язок із слідчого ізолятара. Цього разу були судові дебати. Однак, Анаталій Зембицький не був багатослівним. Іноді агресивно реагував на слова потерпілих.

Послухали і дружину загиблого водія Миколи Видренка. За її словами, він мав водійський досвід 47 років і ніколи не потрапляв в ДТП, тож спричинити аварію не міг би. На засіданні була і Олена Гук, яка теж втратила чоловіка. Того дня вона також перебувала в салоні авто. Внаслідок ДТП отримала численні забої, переломи, а згодом інвалідність. Тож тепер вона просить в суду максимальне покарання для Зембицького. Увесь цей час обвинувачений спостерігав за засіданням онлайн. Згодом слово надали і йому.

А далі почалося найцікавіше, бо у захисників Анатолія Зембицького своя версія. Вони підготували величезну промову, принесли схеми та фотографії з місця події. Вважають, в експертизі була помилка.

Як зазначає, адвокат помилку чітко видно на схемі. Та це не єдиний недолік експертизи, який знайшли захисники обвинуваченого. Адвокат кілька годин розповідав про помилки, які на його думку допустили слідчі. Врешті-решт засідання закінчилося після 8-ї вечора. Вирок планують оголосити 2 вересня.

Читайте також: Суд не відправив у слідчий ізолятор водія, який на Рівненщині скоїв смертельну ДТП

Суд змінив запобіжний захід водію, який на Рівненщині скоїв смертельну ДТП

Суд знову не виніс вирок водію, який скоїв смертельну ДТП


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також