У Дубні розташують авіаційну комендатуру

3424 1

Ми у соцмережах:

У Дубні розташують авіаційну комендатуру

У міській раді вже обговорили перспективи можливого розташування на території міста Дубна боєготового летовища з розміщенням там авіаційної комендатури.

Міський голова Дубна Василь Антонюк зустрівся з представниками Повітряних Сил Збройних Сил України - першим заступником командувача Повітряних Сил ЗСУ генерал-лейтенантом Аркадієм Вашутіним, начальником управління логістики штабу командування повітряних сил ЗСУ полковником Сергієм Кулясом, заступником командира повітряного командування “Захід” з логістики полковником Олександром Ткаченком, повідомляє сайт Дубенської міської ради..

У зустрічі взяли участь командир військової частини А1519 м.Дубна Олег Безруков, заступник командира військової частини А1519 м.Дубно з морально-психологічного забезпечення Віталій Никитюк, військовий комісар Дубенського об'єднаного міського військового комісаріату Анатолій Кононов.

Як повідомив генерал-лейтенант Аркадій Вашутін, командуванням розглядались різні пропозиції щодо місця розташування даного об'єкту, однак було обрано місто Дубно. До слова, саме у Дубні, нинішній перший заступник командувача Повітряних Сил ЗСУ колись розпочинав свою військову кар'єру.

Нагадаємо, що злітна смуга колишнього військового аеродрому, що біля села Привільне Дубенського району,  колись була четвертою за довжиною і якістю злітною смугою для військових літаків і однією з найкращих у Європі. Її довжина — понад 2,5 кілометра, ширина — 42 метри. І вона краща навіть за злітну смугу Львівського аеропорту, адже її міцність дозволяє приймати важчі літаки.

Читайте також  Дубенський аеродром чекає інвестора?


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також