У Рівному актори популярного молодіжного серіалу зібрали натовп шанувальників

6195 0

Ми у соцмережах:

У Рівному актори популярного молодіжного серіалу зібрали натовп шанувальників

У Рівному сім акторів найрейтинговішого українського молодіжного серіалу “Школа” зустрілися зі своїми шанувальниками.

Саме наш, рівненський фанклуб, нараховує близько 400 поціновувачів серіалу.

Турне обласними центрами актори вирішили зробити перед зйомками другого сезону. До Рівного вони уже побували в Луцьку, де зібрали аншлаг.

За словами Яніна Андреєвої, яка зіграла роль вчительки економіки Катерини Анатоліївни у серіалі, вона й не очікувала, що в один день стане відомою:

-До цього я працювала і на радіо, і на телебаченні. Але ніколи не знімалася у кіно. Я шукала роботу і побачила запрошення на кастинг. Там мені одразу довелося зіграти сцену, де я втрачаю зв'язок із дочкою. Вона була дуже важка. Однак через свій попередній досвід я впоралася. Я також виховую доньку Вероніку, яку звуть як і серіальну, це також допомагало мені у роботі над роллю..
 

Ліза Василенко, яка зіграла гламурну школярку Лолу, отримала свою роль завдяки своїй активності у соцмережах. Дівчина розповідає, що так як слід відіграти першу сцену змогла лише з сьомого дублю. До зйомок у “Школі” в неї було 60 тисяч підписників у Instagam, а зараз 400 тисяч. І вона намагається відповісти на усі повідомлення своїх шанувальників.

Як поділився Богдан Осадчук, який зіграв роль сина поліцейського Тохи, найважче йому було сваритися із своїм екранним батьком. Бо в реальному житті він дуже любить своїх батьків. А після виходу серіалу його стали впізнавати на вулицях та робити компліменти.

Наразі невідомо, що буде у другому сезоні “Школи”, бо через високі рейтинги серіалу його сценарій тримають в таємниці, а прем’єра запланована вже цієї осені.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також