У Рівному 3-класниця обрізала свої коси заради онкохворої дівчинки (ФОТО)

12687 0

Ми у соцмережах:

У Рівному 3-класниця обрізала свої коси заради онкохворої дівчинки (ФОТО)

8-річна Вікторія Романюк з Рівного пожертвувала своїм волоссям заради хворої на рак дівчинки.

 Про цю історію розповідає благодійниця Мар’яна Рева:

- До нас приблизно раз на місяць дзвонять жінки і запитують про те, як можна віддати своє волосся на перуки для онкохворих діток. Люди хочуть, щоб саме з їхнього волосся зробили перуку для конкретної дівчинки. Це технічно дуже складно зробити, таке виготовлення займає багато часу, а дівчинка може хотіти інший колір волосся. Як правило, дівчатка з онкогематології не носять перуки. За 10 років наших відвідин онкогематології знаємо лише двох дівчаток, які носили перуки. Інші використовували їх лише на фотосесіях. Кажуть, що в перуках незручно і жарко.

Знаючи це, Вікторія обрала інший варіант. Вона продала своє волосся, а гроші пожертвувала для хворої на рак Катерини Дорошко.

- Коса Вікторії закінчувалась на рівні нижнього краю спідниці та становила більш ніж 75 сантиметрів. Всього дівчинка продала 55 сантиметрів волосся і за це отримала 3900 гривень, які одразу в перукарні було перераховано на рахунок благодійного фонду, - уточнює Мар’яна Рева.

Після цього 3-класниця поїхала до онкогематології, щоб познайомитися з Катею, яка проходить дуже важке лікування від раку крові.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також