У Рівному почали демонтувати рекламні конструкції

1733 0

Ми у соцмережах:

фото Оксани Майбороди

14 рекламних конструкцій – переважно білбордів, розміщених вздовж доріг, демонтували сьогодні в місті. А ось сіті-лайти так і залишилися стояти.

Демонтували конструкції за відповідним наказом начальника управління житлово-комунального господарства на основі затверджених на виконкомі «Правил розміщення вивісок». Старт мав відбутися сьогодні, 5 березня, о 9:30 з демонтажу сіті-лайтів біля ТРЦ “Арена”. Проте зробити цього не вдалося.

- Пішов дощ, а сіті-лайти підключені до електропостачання, - пояснив заступник міського голови Рівного Віталій Герман. – Напередодні ми надіслали «Рівнеенерго» лист з проханням відімкнути конструкції, але відповіді не отримали. Щоб запобігти нещасним випадкам, вирішили сьогодні зупинити роботи. Це організаційні питання. Ми вивчимо, яким чином сіті-лайти підключили. Надалі будемо їх демонтувати і ця робота буде системною.

Хто є власником сіті-лайтів – невідомо. Інші рекламні конструкції по вул.Соборна поблизу головного корпусу НУВГП, Міцкевича, Кавказька, Петлюри та інших демонтувати вдалося. За словами п. Германа, жоден з власників білбордів не з’явився і не дав знати про себе. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також