У Рівному судять водія, який збив на смерть військовика на Соборній

7988 0

Ми у соцмережах:

У Рівному судять водія, який збив на смерть військовика на Соборній

Нагадаємо, що трагедія сталася у ніч на 2 січня на вулиці Соборній у Рівному. Тоді п’яний водій автомобіля Audi - 24-річний Роман Головин з Бармаків на очах патрульних збив пішохода, а після ДТП намагався втекти.

Постраждалого чоловіка доставили у лікарню, де через деякий час від отриманих травм він помер. Загиблому Артему Фурманчуку було 27 років. Він був військовослужбовцем. Останні 10 років служив у війську, а останнім часом — був на війні на сході України.

Відомо, що в крові 24-річного водія виявили 2,10 проміле алкоголю, що в понад 10 разів перевищує дозволену норму. Рівне 1 повідомляє, що 14 березня у Рівненському міському суді підозрюваному обирали міру запобіжного заходу. Прокурор подала клопотання щодо продовження строку тримання під вартою на термін 15 діб. Адвокат підсудного цьому заперечив. У свою чергу, просив для Романа Головина цілодобовий домашній арешт.

Втім, рідні слова адвоката підсудного спростовують. Кажуть, мають докази того, що Роман Головин вже потрапляв у поле зору правоохоронців.

Тож рідні обурені тим, що адвокат підзахисного надає суду недостовірну інформацію. Вимагають для горе-водія максимального покарання. Суд продовжив підозрюваному термін тримання під вартою на строк 15 діб без права внесення застави.  

Читайте також: Загинув не на війні, а під колесами автомобіля п’яного водія у Рівному


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також