У Рівному зустрілися ветерани футболу

1388 0

Ми у соцмережах:

Михайло Іжик

Приводом для зустрічі стало представлення книжки Михайла Іжика, який відстежив історію футбольних матчів між командами Рівного і Луцька. Книжка була написана автором за допомогою учасників та свідків футбольних матчів у період від 1960 року до майже наших днів. На думку Михайла Іжика, футбольне протистояння двох волинських міст є не менш цікавим, ніж історія відносин відомих у світі футбольних клубів.

В одному приміщенні зібралися футболісти, які захищали футбольну честь Рівного у різні роки. Володимир Поліщук, Петро Григорович, Валерій Бруханський, Володимир Новак, Богдан Самардак, Володимир Чирков, Юрій Кубишкін, Орест Баль, Олег Кучер… Кожне із цих імен відображає певний період історії футболу нашого міста.

Із виступів учасників футбольних матчів на презентації за бажання цілком можна було б укласти ще один розділ книги про історію футболу в Рівному. А поки що свою подяку автору висловили голова обласної футбольної асоціації Олексій Хахльов (особисто) та міський голова Рівного Володимир Хомко (заочно).

Усі присутні висловили надію, що перервана нині історія легендарних вже футбольних матчів між Рівним та Луцьком у найближчі роки буде продовжена. Залишилось небагато – добудувати стадіон у Рівному та вивести нашу футбольну команду до тої ж самої ліги, де грає команда із Луцька.    


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також