У Вараський район прийшла похоронка - загинув на Донеччині водій-штурмовик з села Луко

1352 0

Ми у соцмережах:

У Вараський район прийшла похоронка - загинув на Донеччині водій-штурмовик з села Луко

У родину Марії Василівни Кулакової з села Луко приїхали військові терцентру з капеланом. Принесли жахливу звістку-папірець: на Донеччині, біля Новомихайлівки загинув у бою восьмого лютого її син Іван. Він був водієм-штурмовиком.

28 жовтня Іван Кулаков вже у бойових умовах зустрів своїх 28 років. Призваний по мобілізації 28 червня 2022 року Вараським РТЦК та СП. Служив водієм 3-го десантно-штурмового взводу, 7-ї ДШР, 3-го ДШБ в/ч А0224, повідомляє Volodymyrets.City.

- Вірний військовій присязі у бою за нашу Батьківщину, виявивши стійкість і мужність,.. загинув під час виконання бойового завдання... - так вже дев'ятий рік буденно і жорстоко звучать рядки сповіщень про втрачених у боротьбі з росіянами синів.

Мати, Марія Василівна, з сином і доньками щось підозрювали, бо цих два дні вже зв'язку з хлопцем не було... Але й припустити не хотіли, що отак станеться.

Прийшло у родину Кулакових дві повістки - служити визвався менший, бо у старшого вже дітки, дружина.

Тепер у селі Луко на Вишневій вулиці скорбота. Скорбота у всьому селі, у громаді, у кожній родині. Болить Матері серце, болять вони у всіх українських матерів - за своїх українських синів. Вічна пам'ять Герою! Співчуття родині!

Про час повернення Героя Івана Васильовича Кулакова додому - повідомлять додатково. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також