В обласного депутата від БПП суд відібрав водійське посвідчення за керування напідпитку

2355 0

Ми у соцмережах:

Микола Лобчук

Депутата Рівненської обласної ради Миколу Лобчука Апеляційний суд Рівненської області визнав винним у водінні напідпитку, залишивши в силі рішення міського суду.

Нагадаємо, патрульні зупинили п.Лобчука, який є депутатом від БПП, у лютому на вулиці Драгоманова і запідозрили, що він - у стані алкогольного сп'яніння. Проходити освідування затриманий відмовився.

Як повідомляє «UA: Рівне», сьогодні Микола Лобчук вперше за шість засідань прийшов до суду і пояснив: у трубку не дув, бо цьому приладу не довіряє. Також розповів, що у ту ніч був готовий здати кров чи сечу у медзакладі, втім там такий тест йому не провели.

У суді знову розглядали відео з нагрудних камер патрульних та заслухали одного зі свідків. Сторона захисту наполягала, що під час спроби освідування поліція та лікарі порушили процедуру. Втім, суддя Олег Полюхович із цим не погодився.

Тож тепер депутат Микола Лобчук має сплатити штраф у розмірі 10 200 гривень. Крім того, він позбавлений права керування на рік. Оскарженню таке рішення не підлягає.

- Вже можна без слів. Що тут коментувати, треба виконувати рішення суду, - сказав Микола Лобчук, виходячи з зали суду.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також