В останню путь на Рівненщині провели чотирьох бійців

6452 0

Ми у соцмережах:

В останню путь на Рівненщині провели чотирьох бійців

Земляки попрощалися з Віталієм Приходьком з Рівненської громади, Володимиром Пасічником - з Березнівської, Леонідом Смицьким - з Клесівської та Володимиром Нестерчуком із Дубровиччини.

У Рівненській громаді провели в останню дорогу захисника Віталія Приходька. Чоловік народився у Рівному, закінчив ліцей № 19, після чого пройшов строкову службу в армії. У цивільному житті захисник займався пасажирськими перевезеннями. Після початку повномасштабного вторгнення Віталій пішов добровольцем у ЗСУ. Після спеціальної підготовки отримав кваліфікацію пілота БПЛА. 12 серпня 45-річний солдат загинув від ворожого удару на Харківському напрямку, - повідомили у Рівненській ОВА.
 
Березнівська громада попрощалася з воїном Володимиром Пасічником. Чоловік народився у місті Березне. Закінчив середню школу № 2 та Березнівський лісний коледж за спеціальністю «Бухгалтерський облік». Працював Володимир на різних посадах в Березнівському районному споживчому товаристві, місцевому птахопідприємстві, на ТОВ «Бімол». 9 серпня у Київській лікарні захисник помер від тяжкого поранення, отриманого під час виконання бойового завдання на Донеччині.
 
У Клесівскій громаді провели останньою земною дорогою захисника Леоніда Смицького. Чоловік був жителем села Рудня. Служив прикордонником, захищаючи Батьківщину на Харківському напрямку. 13 серпня під час виконання бойового завдання військовослужбовець загинув. Йому було всього 40 років. У Леоніда залишилися мама і сестра.
 
Сарненщина попрощалася із загиблим воїном Володимиром Нестерчуком. Чоловік народився у селі Велюнь Дубровицької громади. З 2014 року він постійно брав участь у навчальних зборах із підготовки резервістів та військовозобов’язаних у складі підрозділу військової частини. З перших днів повномасштабної війни Володимир став на захист Батьківщини. З травня 2023 року військовослужбовець вважався зниклим безвісти. На жаль, добра звістка до родини так і не надійшла. Володимир загинув під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку.
 
Щирі співчуття рідним та близьким.
Вічна та світла пам’ять воїнам.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також