Вбитий «Щусь» живий, а замовники його вбивства – у бігах і причетні до ряду інших злочинів – джерела

10754 0

Ми у соцмережах:

Вбитий «Щусь» живий, а замовники його вбивства – у бігах і причетні до ряду інших злочинів – джерела

Ще наприкінці минулого тижня «вбитий» на автостоянці у центрі Рівного 42-річний Валентин Загороднюк вийшов на зв’язок із друзями і повідомив, що живий. Поліція намагалися тримати у таємниці факт, що його вбивство було розіграно у рамках спецоперації, проте оскільки ще у п’ятницю про це знали чи не всі впливові люди, сьогодні інформація з’явилася у ЗМІ.

У поліції обіцяють дати найближчими днями брифінг. Наразі, як стало відомо РВ з власних джерел, встановлено замовників вбивства . Один з них, який передавав гроші найманим вбивцям, – в Україні, інші встигли  втекти за кордон.

Як повідомляють наші джерела, замовники – представники одного з кримінальних угрупувань на Рівненщині. Замовлення вбивства Загороднюка, який має прізвисько «Щусь», – спроба перерозподілити сфери впливу, зокрема щодо незаконного видобутку бурштину.

Окрім того, замовники вбивства Валентина Загороднюка, ймовірно, пов’язані з рядом підпалів у Рівному.

Щодо двох виконавців вбивства, то їх було затримано у вівторок зранку, за кілька годин до «вбивства» Загороднюка, на вулиці Костромській. З їхнього зеленого «Опеля» вилучили гранату та пістолет.  

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також