Вчетверте одесити відігратися не встигли

679 0

Ми у соцмережах:

Вчетверте одесити відігратися не встигли

За цікавим і дещо хвилюючим сценарієм розгорталися події у домашньому матчі рівненського «Кардинала» проти аутсайдера футзальної Екстраліги одеського «Епіцентру». Не встигали рівняни вийти вперед, як одесити швидко відігрувалися: 1:0 — 1:1, 2:1 — 2:2, 3:2 — 3:3. І лише коли на передостанній хвилині гри забив Володимир Кручок, гості відігратися не встигли — 4:3.

Вигравши цей матч, «Кардинал» зміг хоч якось реабілітуватися перед вболівальниками за розгром — 2:8 у Києві від «Хіта». А найголовніше — достроково забезпечив собі місце у першій шістці, а разом з цим вихід до наступного етапу.

Там, щоправда, перспективи у нас поки що не дуже райдужні, адже до другого етапу перша шістка йде з «золотими» очками, тобто здобутими в іграх між собою. А тут рівнянам похвалитися нічим, з лідерами вони грали погано. Втім, шанс дещо підправити ситуацію є. Заключні дві гри першого етапу підопічні Ігоря Москвичова проведуть проти івано-франківського «Урагану» та херсонського «Продексіму». Ці команди у турнірній таблиці нині на третьому та першому місцях. Ось здобуде «Кардинал» дві перемоги, і тоді отримає шанси на медалі, про які так мріє президент Володимир Валявка.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також