Вдова загиблого командира з Рівного просить посмертно його нагородити

11613 0

Ми у соцмережах:

Вдова загиблого командира з Рівного просить посмертно його нагородити

У травні 2022 року в боях за Харківщину загинув старший лейтенант Аль Шамі Фарес Недаль з Рівного.

 Військовослужбовець народився 1993 року і з 1996-го проживав та навчався в Йорданії. Коли йому виповнилось шістнадцять, разом з батьками переїхав в Україну, на постійне місце проживання у Рівне.

Навчався у Національному університеті водного господарства та природокористування.

Згодом підписав контракт зі Збройними силами України.

У Аль Шамі залишились дружина Надія і донька Мір'ям.

Вдова захисника просить небайдужих підписати петицію про його посмертне нагородження орденом "Героя України" та опублікувала відповідний пост на своїй інстаграм-сторінці:

- Мій чоловік пережив пекло у Києві і у його передмісті, нажаль сталося так, що після того, як його відправили в Харківську обл. де він виконував бойові завдання він загинув..
Він велика людина! Мав великий бойовий досвід!

Завжди бажав зробити вклад для нашої держави, щось змінити на краще..Любив Україну всім серцем хоча до 16 років проживав в Йорданії.

Проживши 4 роки в Україні він вирішив підписати контракт і в 2014 пішов на війну по своєму бажанню, а не через те що він був зобов'язаний..! В 2015 навчався на офіцера..після закінчення академії став командиром взводу позначення дій противника "Opfor".. в 2019 був на міжнародних навчаннях в Німеччинні на полігоні в Хохенфельсі..як би ви люди знали що там переживають наші хлопці ви б не змогли б спати! Будьте їм вдячні і кожен раз дякуйте за те, що вони життя готові віддати за ваші ранки і тихи ночі!

Прошу вкотре про підпис петиції.

Підписати петицію можна тут.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також