"Верес" гратиме з "Ворсклою" у Полтаві

1024 0

Ми у соцмережах:

Перервати свої двоматчеві програшні серії у чемпіонаті Української Прем’єр-ліги цієї суботи, 31 березня, на полі стадіону імені Олексія Бутовського прагнутимуть «Ворскла» та «Верес».

У нинішньому календарному році обидві команди набрали однакову кількість очок, здобувши по дві перемоги та зазнавши трьох поразок в останніх п’яти поєдинках. І полтавці, і рівняни – не можуть забити у двох поєдинках поспіль. «Верес» поступився «Динамо» - 0:1 і «Зорі» - 0:1. «Ворскла» програла «Шахтарю» - 0:3 і «Динамо» - 0:4.

Ще одна інтрига матчу – участь у ньому Михайла Сергійчука. У лютому нападник грав проти «Ворскли» у полтаві у футболці «Вереса». Тепер же – має всі шанси зіграти за полтавців вже проти рідного клубу. Зазначимо, що дві попередні гри за «Ворсклу» Михайло Сергійчук розпочинав у стартовому складі.

Суботній матч проти «Ворскли» через перебір попереджень пропустить оборонець «Вереса» Павло Лук’янчук. Утриматися від жовтих карток у поєдинку проти полтавців важливо Руслану Степанюку, Роману Карасюку і Сергію Борзенку – інакше вони пропустять гру наступного туру проти «Шахтаря».

«Верес» та «Ворскла» дотепер зустрічалися між собою 38 разів. Щоправда, левова частка цих матчів (33) відбулася ще за часів СРСР. Перевагу за кількістю перемог у чемпіонатах радянської доби мав саме рівненський клуб: 12 виграшів, 10 нічиїх, 11 поразок. Різниця м’ячів – 33:32.

За часів вже незалежної України рівняни лише раз перемагали «Ворсклу» - восени минулого року – 1:0. Тоді переможним голом у складі нашої команди відзначився Євген Пасіч. Матч другого, який відбувся у Полтаві у лютому цього року, з таким же рахунком виграла вже «Ворскла».



ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також