Рівненські футболісти летять у Туреччину

1071 0

Ми у соцмережах:

Рівненські футболісти летять у Туреччину

Адміністрація, тренерський штаб та гравці рівненського «Вересу» виходять із відпусток 1 лютого. Про це сьогодні повідомив президент клубу Іван Надєїн.

Президент  НК «Верес» Іван Надєїн в інтерв’ю пресслужбі клубу розповів, що  спочатку гравці працюватимуть у Рівному, а в середині лютого вирушать на тренувальний збір в Туреччину:

-  Але найголовніше – команда прогресує і ми реально претендуємо на вихід у першу лігу. Хоча я не можу сказати, що ми повністю задоволені. «Верес» має бути першим у турнірній таблиці, а не третім, як зараз. Через це моя оцінка першої частини сезону – 7 балів по 10-бальній шкалі.

Зараз триває робота по комплектації команди. Юрій Вірт веде розмови з потенційними новачками, бо  ми усі зацікавлені в посиленні гри. Спочатку гравці працюватимуть у Рівному, а в середині лютого вирушать на тренувальний збір в Туреччину. Хочу сказати, що далеко не кожна команда першої ліги, не те, що другої, їде не збір в Туреччину. Ми йдемо на цей крок, оскільки перед командою стоїть лише одне завдання – вихід у першу лігу.

Ми плануємо в суботу 1 лютого зустрітися з вболівальниками, підсумувати першу частину та спланувати другу частину. Найближчим часом повідомимо про час та місце, слідкуйте за анонсами.  Новачків презентуємо вже після зборів. До речі, у нас на огляді буде перспективний іноземний гравець, але про це пізніше, спочатку треба, щоб він підійшов тренеру.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також