«Верес» в Угорщині поступився «Дебрецену»

862 0

Ми у соцмережах:

«Верес» в Угорщині поступився «Дебрецену»

Рівненський Верес мінімально поступився угорському Дебрецену у благодійному товариському матчі. Єдиний гол прямим ударом зі штрафного до перерви забив ексфутболіст збірної Угорщини Балаж Джуджак. Дебрецен - Верес - 1:0 (1:0)

Перший у матчі напівгольовий момент створили червоно-чорні. Віталій Дахновський на підступах до штрафного майданчика угорців майстерно прибрав двох опонентів і пробив - голкіпер Дебрецена зіграв надійно! А створити небезпеку воротам господарів після кутового рівняни не зуміли. Дебрецен відповів таким же дальнім удар - дуже неточно!

Після цієї перестрілки у грі настало певне затишшя. Із великою кількістю дрібних фолів. Аж поки знову швидкою атакою не вибухнули господарі стадіону Нодьєрдеї.

Дебрецену вдалася хороша атака центральною зоною, позиційно помилився Роман Мірошник і все завершилося ударом по наших воротах практично з одинадцятиметрової позначки! На щастя, блискавично зреагував Богдан Когут!

Червоно-чорні спробували відповісти. Сергій Шестаков справа віддав класну передачу на вістря, але там гравець Дебрецена на мить випередив Михайла Сергійчука, готового завершити цю атаку!

Згодом ще одну нагоду відкрити рахунок не використали господарі. Навіс/удар гравця угорців з правого флангу і м‘яч сантиметрами розминувся з дальньою стійкою наших воріт!

Нарешті, перед самою перервою Дебрецен забив. Прямим ударом зі штрафного відзначився досвідчений Балаж Джуджак. Пробив він дійсно класно. Метрів з двадцяти - точно в ближній верхній кут - 1:0.

У другому таймі моментів суперники створили ще менше. Віталій Дахновський ударом в дотик намагався замкнути передачу з глибини поля, але як слід не влучив по м‘ячу. Потім Станіслав Шарай пробивав після подачі Дмитра Кльоца від кутового прапорця. Небезпеки епізоду додав рикошет і ефектний стрибок голкіпера угорців, але м‘яч пролетів повз ворота!

Нарешті, Микола Квасний ударом головою замикав розіграш штрафного - дуже неточно!

Моменти Дебрецена були значно гострішими! Спершу одразу двоє угорських футболістів по черзі не зуміли замкнути простріл партнера з правого флангу атаки. А на заключній хвилині гри нападник угорської команди пробіг пів поля, утік від всіх переслідувачів, пробив повз Арсенія Коркодима, але дивом у ворота не влучив!

У підсумку - 1:0 на користь Дебрецена, повідомляє інформаційна служба Вереса.

Головний тренер рівненського Вереса Юрій Вірт прокоментував гру команди у благодійному товариському матчі проти угорського Дебрецена.

- Це був хороший для нас спаринг. Була бойова гра, в якій ніхто не хотів поступатися. Дуже багато було боротьби. Радує те, що ми її не програвали. Все ж, далася взнаки різна вагова категорія команд. Ми лише втягуємося в сезон, зіграли третій матч. А Дебрецен вже наступного тижня стартує в чемпіонаті Угорщини. Також в нас була важка дорога. Не всі зуміли відновитися. Тому суперник виглядав свіжіше. Але загалом я задоволений. Команда намагалася виконувати все, що ми планували. Не вистачало гостроти попереду. Але в обороні, за виключенням декількох моментів, зіграли надійно. Хочеться більше створювати гольових моментів. Над цим і працюватимемо. Мушу відзначити організацію матчу. Зіграли на шикарному полі, перед вболівальниками. Таких матчів хочеться більше. Матч був благодійним. Усі зібрані кошти підуть на допому українцям, які постраждали від російської агресії.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також