«Верес» програв і обіцяє виправитись

1067 0

Ми у соцмережах:

«Верес» програв і обіцяє виправитись

Відкриття футбольного року у Рівному не принесло задоволення глядачам, які прийшли на руїни стадіону «Авангард». Зовні все було як і торік — багато музики і святкового галасу перед грою, плакати та димові шашки від «ультрас» на огородженому секторі, почесні гості із столиці на головній трибуні. Не таким виявився сам футбол.

Верес (15) Відроджена торік команда і восени не показувала нічого особливо видатного, а ті люди, що вийшли на поле минулої суботи, заграли ще гірше. І якщо торік можна було посилатися на те, що команда щойно створена і ще «не зігралася», то нині новий тренер Віктор Богатир (теж не із Рівного) мав кілька місяців на підготовку. Підготовка виявилася поганою — оновлений на 90 відсотків «Верес» грав дуже слабко і заслужено програв 0:1. За три дні після цього керівники «народного клубу» запросили уболівальників на зустріч із командою до одного із міських готелів. Уболівальників на цю зустріч прийшло менше, ніж футболістів. Та й ті були в основному журналістами. Саме їм були адресовані слова тренера Віктора Богатиря:

— Ми хотіли показати рівнянам атакуючий футбол. Хлопці добре готувалися до матчу і самі сильно переживають, що програли. Вони перехвилювалися, це ж перший домашній матч. Оборона нас поки задовольняє, а от атака… Шукаємо основний склад, який покаже достойний результат. От є Павло Таргоній, перспективний вихованець рівненського спорту — йому дали шанс вийти в двох матчах в основному складі, щоб він відчував, що йому довіряють. Є ще два нападники, які навіть кращі за нього. Так що будемо над цим працювати. Що сталося у суботу і чому нам гол забили? Поле було тяжке. Коли у нас зазнав травми Борис Орловський, Віктор Лиховидько вибив м'яч в аут. За регламентом, суперник мав цей м'яч нам віддати, але цього чомусь не сталося. Натомість «Буковина» пішла в атаку. Хлопці були шоковані. І потім нам забивають… Так, ці гравці поки нічого не зробили для «Вереса», але будуть доводити, що вони кращі. Якщо не доведуть — це їм мінус у кар'єру. Я сам не задоволений грою, ми ще мало контролюємо м'яч. Але справжні вболівальники мали би підтримувати команду, а не кричати одразу «Ганьба!». Результати будь-якого матчу непередбачувані. Ми зіграли тільки дві гри. Судити лише по них — неправильно. А коли на нас тиснуть, легше не стає. Краще вже програти зараз, ніж на останніх турах. Наступного разу буде краще.
Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також