«Віддану» рівненської режисерки тепер можна подивитися онлайн

2207 0

Ми у соцмережах:

«Віддану» рівненської режисерки тепер можна подивитися онлайн

Художній фільм молодої української режисерки з Рівного Христини Сиволап можна переглянути онлайн на кількох ресурсах.

 Як зазначає продюсерка фільму Надія Зайончковська, глядачі надіслали багато повідомлень із запитанням, коли і де можна буде переглянути фільм онлайн, – повідомляє видання nachasi.com.

«Нарешті глядачі в Україні мають можливість подивитися фільм «Віддана» на легальних онлайн-платформах. У зв’язку з реаліями карантину зараз онлайн-простір — це поки що єдина можливість продовження життя фільму. Тому тішимося, що фільм представлений на всіх основних онлайн-платформах», - цитує nachasi.com Надію Зайончковську.

«Віддана» — це екранізація роману «Фелікс Австрія» Софії Андрухович, що написаний у форматі щоденника головної героїні Стефи. Кожен розділ відповідає певному дню або присвячений спогадам.

Події розпочинаються у другій половині XIX ст. у Станіславові (тепер Івано-Франківськ). Доктор Анґер втрачає у пожежі дружину, та йому вдається врятувати рідну доньку Аделю та доньку хатніх робітників Стефанію. Він вирішує виховувати їх разом.

Дівчата виросли й так само нерозлучні, але так і не розуміють, ким є одна одній - сестри та подруги чи служниця та господиня.

Читайте також: Любов, краса і апетитні страви: чим здивувала прем’єра фільму «Віддана»   


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також