Відома рівненська боксерка з поліції готується до чемпіонату світу

990 0

Ми у соцмережах:

Відома рівненська боксерка з поліції  готується до чемпіонату світу

Іванна Крупеня — поліцейська, боксерка, волонтерка й українка, яка мріє підняти над усім світом наш прапор.

Іванна Крупеня прийшла в поліцію з великого спорту після завершення кар’єри через травми, але з її слів, про форму мріяла змалечку. Загострене почуття справедливості та бажання допомогти слабшим привело її в професію.

Тепер поліцейська роти тактико-оперативного реагування готується до участі у чемпіонаті світу з боксу серед поліцейських та пожежників, що з 22 по 31 липня відбудеться в нідерландському Роттердамі. Мета — не лише вибороти перемогу, а й розповісти усім про події, які відбуваються в Україні та підняти над п'єдесталом синьо-жовтий прапор.

— Для мене повернутись до щоденних тренувань було неабияким навантаженням, адже зараз під час повномасштабного вторгнення з першого дня ми несемо службу у посиленому режимі. Найважче було на початку — пропускати через себе увесь біль евакуйованих людей, які тікали з гарячих точок, бо переважно ми стояли на блокпостах. Найважче після таких змін було взяти себе в руки, але найспокійніше я почувала себе саме в УПП. Тут я максимально відчуваю свою причетність до наближення Перемоги, знаю, що поруч колеги, моя опора та надійний тил, — каже капрал поліції Іванна Крупеня.

Патрульна поліція Рівненщини повідомляє: Іванна має у місті імідж сильної жінки та спортсменки, та поза тим має напрочуд добре та чуйне серце. Своє волонтерство не афішує. Але від початку бойових дій доклала чимало сил, аби допомогти ліками, турнікетами та іншими необхідними речами не лише своєму підрозділу. І хоча зараз часу на відпочинок критично мало, своє натхнення дівчина знаходить у спілкуванні з природою, тваринами, своїм найвірнішим другом називає сусідського собаку, з яким у неї особливий зв'язок. Іванна мріє про велику дружну родину, затишний дім, власного собаку, але усе це — після Перемоги.

А поки Іванна готується до важливої події — гідно представити свою країну і своє місто на чемпіонаті. 

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також