Відозва

1494 0

Ми у соцмережах:

Відозва

Що ховається за вивіскою Рівненської торгово-промислової палати і як організація, котра повинна сприяти, допомагати і просувати інтереси підприємців, виконує задекларовані цілі, завдання і функції?

Очолює це недержавне неприбуткове об'єднання незмінний президент Микола Ярощук і його син, а за сумісництвом віце-президент Рівненської торгово-промислової палати. За таких умов Микола Ярощук сам собі порядкує, як панок, від свого імені, без консультацій з громадськістю чи бодай з членами власної організації, підписує ганебні листи на підтримку свого одіозного донецького шефа і покровителя Геннадія Чижикова.

янукович
Віктор Янукович
Соромно, але факт! З усіх регіональних представництв в Україні тільки Рівненська торгово-промислова палата і її безроздільний господар Микола Ярощук виступили на підтримку донецького клану. У своєму інтерв'ю місцевим телеканалам Микола Ярощук навіть не приховував, що голосував за Геннадія Чижикова на зборах, крім того, підтверджує Ярощук і те, що підписав відкритий лист на його підтримку.
ярощук
Микола Ярощук
Тобто Микола Ярощук відкрито і безсоромно підтримує ставленика Януковича і особистого друга та подільника екс-генпрокурора Пшонки на посаді президента Торгово-промислової палати України. Перший ховається від правосуддя в Росії, іншого по всьому світу розшукує Інтерпол, а Геннадій Чижиков і далі перебуває на високій посаді. І це після того, як мільйони людей в несамовитій боротьбі, під кулями снайперів здобули перемогу на Майдані, а вірні сини України боронять її незалежність на сході, стримуючи кремлівських терористів. Мабуть, це не дивно, якщо подивитися на підпільні схеми, які розгорнули в Торгово-промисловій палаті батько і син Ярощуки. Тільки засвідчення сертифікатів про походження товарів, які вивозять за межі України, схема, яка покликана легалізувати контрабандну продукцію, за оцінками експертів, приносить мільйони. А засвідчення Торгово-промисловою палатою форс-мажорних обставин просто безсоромна і цинічна схема заробітку на АТО. Війна, на думку цих ділків, все спише! І це тільки вершина айсберга. Натомість те, чим має займатися Торгово-промислова палата, а саме захистом місцевих виробників та підприємців — не робиться. Показовою є ситуація з «Рівнеазотом», тисячі працівників якого у Рівному через «газові питання» ризикують залишитися без роботи. А від Рівненської торгово-промислової палати не прозвучало бодай якоїсь заяви, не кажучи вже про захист цього бюджетоутворюючого для Рівного підприємства. А тепер найважливіше питання, яке мають поставити собі члени Торгово-промислової палати і громада міста: чому Ярощук досі на посаді і чи варто чекати від людини з таким багатим комуністичним досвідом якихось енергійних та інноваційних форм роботи? Чи далі мають буйним цвітом розквітати злочинні корупційні схеми? Він має піти у відставку!
Від імені громадських активістів Рівного Олександр Лащук.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також