Викладач зі здібностями екстрасенса

2223 0

Ми у соцмережах:

Викладач зі здібностями екстрасенса

67-річний рівнянин Володимир Загайкевич працює викладачем у Рівенському державному гуманітарному університеті. У свої майже 70 років він активно займається спортом і перемагає в змаганнях навіть 20-річних. Втім, цікавий Володимир Загайкевич не тільки цим. Приміром, студенти знають, що ухилятися від занять, симулюючи хворобу, у нього небезпечно. Адже викладач володіє незвичайним даром: вміє «побачити» біль і за мить його «зняти».

На ноги себе поставив сам Щоранку Володимир Загайкевич в одній тенісці і спортивних штанях за будь-якої погоди виходить на вулицю і стає босими ногами на землю. Постоявши так кілька хвилин, він робить зарядку, а повернувшись з вулиці, занурюється на 1-3 хвилини у ванну з холодною водою. Після цього займається звичними вранішніми справами. Таку систему оздоровлення організму він для себе розробив сам після того, як у 36-річному віці взагалі не міг ходити і пересувався тільки на милицях. Хвороба, вважає п. Загайкевич, розвинулася від зловживання цигарками, перенапружень на роботі. З допомогою загартування холодною водою, фізичних вправ, відмови від шкідливих звичок він зумів себе поставити на ноги. І нині він не зраджує своїй системі оздоровлення, зовсім не вживає пігулок і не звертається до лікарів. Крім цього, Володимир Загайкевич на роботу в університет їздить на велосипеді, щорічно на Водохреща і на новий рік купається в ополонці. А ще має власну систему харчування. Адже недарма за першим дипломом він технолог харчової промисловості. Як його знаменитий на всю Київську губернію прадід, лікар Микола Задорожний, який прожив 127 років, Володимир Загайкевич щоранку намагається їсти цибулю з хлібом і сіллю. Він майже не їсть рідких страв і не змішує тверду їжу з рідкою. Обмежує себе у споживанні вуглеводів: солодощів, чаїв. Основний акцент робить на вживанні свіжих фруктів-овочів. І зовсім не вживає алкоголю, навіть пива. Втім, сліпо дотримуватися усіх принципів оздоровлення, які застосовує він, Володимир Загайкевич не радить. Каже, що кожен повинен сам знайти свою методику оздоровлення. Адже холодна вода для одного може бути джерелом здоров’я, а для іншого — причиною запалення легень.

З десяти 20-річних був п’ятим Ще одним джерелом свого здоров’я Володимир Загайкевич вважає спорт. Ним він захоплювався ще в шкільні роки. Втім, робити успіхи у спорті почав у далеко не юному віці. Чотири роки тому його добрий товариш Михайло Хомченко, доцент кафедри фізвиховання РДГУ, загітував Володимира Загайкевича повернутися у спорт. Він захопився штангою. У 2000 році на чемпіонаті України з важкої атлетики серед ветеранів Володимир Загайкевич займає четверте місце, а в 2003 — вже друге. У змаганнях на першість Європи з важкої атлетики в 2000 році виборює десяте місце, а в 2002 — п’яте. Цікаво те, що у свої майже 70 років він навіть іноді перемагає двадцятирічних. Приміром, у 2001 на чемпіонаті Рівного Володимира Загайкевича взяли у студентську університетську команду. І серед 10 членів команди він посів п’яте місце, піднявши гирю по 32 рази кожною рукою ривком і 11 разів поштовхом.

Мої здібності мене інколи й страшать Не тільки прадід, а й мама Володимира Загайкевича була причетна до медицини. Вона пропрацювала все життя медсестрою. І напевно, саме вона прищепила своєму сину любов до цієї науки. Вона дуже хотіла, щоб Володимир став хірургом. Тільки син не наважився це зробити. Адже йому було тяжко дивитися на кров, на людські страждання. І він пішов за батьковою порадою навчатися в Київський технологічний інститут. Втім, небайдужість до медицини у Володимира Загайкевича залишилася на все життя. І ось уже 40 років він вивчає її самотужки. Саме інтерес до цієї науки і підштовхнув чоловіка до занять на курсах з основ біоенергетики, екстрасенсорики та безконтактного масажу, організованих Українською асоціацією благодійництва та здоров’я. Після курсів у Володимира Загайкевича і відкрилися незвичайні здібності. — Якось студентка поскаржилася мені на зубний біль, — розповідає він. — А я їй кажу: «Зараз перевірю, чи справді болить». Проводжу рукою біля щоки. «Справа верхній, — говорю їй, — зараз зніму біль». За кілька хвилин біль у неї вщухає. Студентці навіть не довелося звертатися до лікаря. На спортивних змаганнях я неодноразово знімав біль травмованим спортсменам. Колись в однієї жінки зменшилася фіброміома після мого біоенергетичного впливу. У мене є навіть висновок лікаря з підтвердженням цього. В іншої я вилікував доброякісну пухлину. Взагалі, в усіх, кому я поміг, я прошу письмове підтвердження цьому. Грошей же ніколи не беру, хоч багато хто зі знайомих, які знають про мої здібності, радять: «Бери лопату й греби гроші». Я ж вважаю, що гріх заробляти на хворобах інших. Тим паче, що пояснити ці здібності я не можу. І мене інколи вони навіть страшать.

Аварію «побачив», помолившись Підтверджують позитивний біоенергетичний вплив Володимира Загайкевича на здоров’я не лише люди, які в нього лікувалися. Якийсь час чоловік працював у центрі інвалідів у Києві, в лікарні Харківського району столиці, де його здібності перевіряли. Результат був позитивним і Володимир Загайкевич був атестований українською Асоціацією народної медицини. Нещодавно він отримав також сертифікат міжнародної медичної академії з біоенергообміну в Дрездені. Його кандидатуру німцям разом з іншими шістьма українськими представниками нетрадиційної медицини представило наше Міністерство охорони здоров’я. Володимир Загайкевич, крім здібностей до діагностики і лікування, володіє ще й даром яснобачення. Може передбачати, приміром, погоду. Інший же випадок, про який він розповів, справді вражаючий. Одна знайома п. Володимира дуже хвилювалася за свого зятя, який поїхав у Дніпропетровськ і вчасно не повернувся. Оскільки вона знала про надзвичайні здібності Володимира Загайкевича, то звернулася до нього за допомогою. — Як завжди в таких випадках, я помолився, — розповідає він. — і попросив в Ісуса Христа показати мені, що ж там трапилося. Заплющив очі й побачив картину: вагон наїхав на вагон, але вікон у вагонах немає, отже, поїзд не пасажирський і людей там немає. Я намалював її. Вранці зателефонувала та знайома і каже, що зять спізнився через те, що приїхав іншим поїздом, бо перед цим з рейок зійшов товарний потяг.

Всі хвороби — від гріха Оскільки Володимир Загайкевич має другу освіту художню, він практикує новий напрям медицини — арт-діагностику та арт-терапію. Застосовує їх на міських курсах образотворчого мистецтва, які веде для всіх бажаючих ось уже шість років. — Я даю людині шматок пластиліну в руки і пропоную виліпити щось цікаве, фантастичне. З виліпленого суджу про настрій людини, її думки, характер, раджу, що потрібно робити, щоб розвинутись. Образотворче мистецтво — сильні ліки. Як аргумент можу навести письмове підтвердження одного з відвідувачів курсів, у якого після занять зник депресивний стан. Володимир Загайкевич мріє написати книгу про оздоровлення, виклавши у ній як релігійні, так і філософські погляди на цю проблему. Адже вважає, що всі хвороби в людини від її неправильного мислення, поганого настрою і гріховної поведінки.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також