«Вуха» у поліції, священики на допиті та суд тестя скупника бурштину

1791 0

Ми у соцмережах:

«Вуха» у поліції, священики на допиті та суд тестя скупника бурштину

На першій сторінці завтрашнього номера газети «Рівне вечірнє» ми розповімо вам про прослуховування управління Нацполіції у Рівненській області: хто міг встановити «жучок» у кабінеті оперативників та як це стало можливим.

Також ми розповімо, чому «Укртелеком» не хоче платити за землю під таксофонами у центрі Рівного та коли резервісти повернуться додому.

А ще ви дізнаєтеся, як батько до хати сина за бюджетні кошти будуватиме проїзд, як посадовці анулювали шлюб, щоб не мати претензій від НАЗК, і чи доведеться прибиральницям шкіл та лікарень перекривати траси, аби отримати у наступному році заробітні плати.

Ми розповімо про важкоатлета з Вараша, який встановив світовий рекорд, про допити священиків в СБУ та про суд за вкрадені чотири роки тому у поліції 80 тисяч доларів.

А ще на сторінках видання – про підпал автомобіля бізнесменів Фалків та про суд над Літвіновою, яку підозрюють у смерті чоловіка-перукаря.

Шукайте свіжий номер "Рівне вечірнє" у газетних кіосках міста вже зранку. Також ви можете передплатити електронну версію видання.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також