Як міський транспорт об’їжджатиме перекриту Соборну у Рівному (маршрути руху)

1566 0

Ми у соцмережах:

Як міський транспорт об’їжджатиме перекриту Соборну у Рівному (маршрути руху)

24 та 25 серпня у Рівному буде перекрито центральну вулицю Соборну – від кооперативного коледжу до органного залу.

 

Перекриття вулиці буде з 10 ранку до 22-ї вечора. Об’їзні шляхи руху маршрутних автобусів на період перекриття будуть такими:

МАРШРУТИ: М-34, М-35, М-35А, М-47, М-51, М-53, М-64

вул. Київська, вул. Кн. Володимира, вул. Пластова, Проспект Миру,

вул. Героїв Небесної Сотні, залізничний переїзд, вул. Дорошенка, вул. Соборна і далі за маршрутом у прямому і зворотному напрямках. 

МАРШРУТИ: М-38, М-38А

 за маршрутом М-38 до ПАТ «Агроресурс» і в зворотному напрямку. 

МАРШРУТИ: М-39, М-67

залізничний вокзал, вул. Героїв Небесної Сотні, залізничний переїзд, вул. Дорошенка, вул. Соборна і далі за маршрутом у прямому і зворотному напрямках. 

МАРШРУТИ: М-43/44

залізничний вокзал, Проспект Миру, вул. Пластова, вул. Кн. Володимира,  вул. Кн. Ольги, вул. Степана Бандери і далі за маршрутом у прямому і зворотному напрямках. 

МАРШРУТ: М-45

вул. Гагаріна, вул. Міцкевича, Проспект Миру, вул. Героїв Небесної Сотні, через залізничний переїзд, вул. Дорошенка, вул. Соборна і  далі за маршрутом у прямому і зворотному напрямках. 

МАРШРУТ: М-56

вул. Київська, вул. Кн. Володимира, вул. Пластова, Проспект Миру, залізничний вокзал і далі за маршрутом у прямому і зворотному напрямках. 

МАРШРУТ: М-58

вул. Київська, вул. Кн. Ольги, вул. Степана Бандери, вул. Дворецька, вул. Соборна і далі за маршрутом у прямому і зворотному напрямках. 

МАРШРУТИ: М-61, М-61А, М-66

вул. В’ячеслава Чорновола, вул. Степана Бандери, вул. Дворецька, вул. Соборна і далі за маршрутом у прямому і зворотному напрямках. 

МАРШРУТ: М-65

вул. Р. Шухевича, вул. Кн. Володимира, вул. Міцкевича, Проспект Миру, вул. Героїв Небесної Сотні, через залізничний переїзд, вул. Дорошенка, вул. Соборна і далі за маршрутом у прямому і зворотному напрямках.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також