Як вийти заміж за принца: ТОП сучасних Попелюшок

1435 0

Ми у соцмережах:

Як вийти заміж за принца: ТОП сучасних Попелюшок

Щоб вийти заміж за принца, не обов'язково бути королівською особою. Красиві і розумні дівчата зі звичайних сімей змогли завоювати серце принців і королів, — пише «Сегодня».

Кейт Міддлтон

миддлтон
Мабуть, найпопулярніша історія кохання щасливого шлюбу звичайної дівчини і принца. Одруження Кейт і принца Вільяма відбулося в 2011 році і було названо весіллям десятиліття: вперше в британській королівській сім'ї з'явилася проста дівчина з абсолютно неаристократичної родини. Обом було тоді по 29 років. У 1987 році Міддлтон заснували компанію посилкової торгівлі Party Pieces, яка успішно розвивалася на британському ринку і зробила своїх засновників мільйонерами. Але від цього кров їхньої спадкоємиці не стала блакитною, і тому факт, що старша дочка сім'ї Міддлтон поріднилася з Віндзорами, навіть тепер, коли у Кейт і Вільяма підростають син і дочка, не перестає дивувати.

Летісія Ортіс

ортис
У 2004 році 38-річний принц Феліпе, а нині король Іспанії, обвінчався з 31-річною тележурналісткою Летісією Ортіс. Новоявлена принцеса стала першою в історії претенденткою на королівський трон країни неаристократичного походження. До того ж, Летісія вже була заміжня. Але оскільки перший шлюб був цивільним, католицька церква не заперечувала проти королівського одруження.

Шарлен Уіттсток

уиттсток
У 2011 році князь Монако Альберт II обвінчався з Шарлен Уіттсток, чемпіонкою з плавання з ПАР. Її батько — менеджер з продажу, мати — інструктор з дайвінгу і плавання. Прикметно, що королівському весіллю не завадив навіть скандал, що спалахнув незадовго до торжества: по Монако поповзли чутки, що Шарлен нібито передумала виходити заміж. Але чутки залишилися чутками, і 1 липня 2011 шлюб був зареєстрований, а наступного дня пара вирушила до церкви на вінчання. 10 грудня 2014 року княгиня Шарлен народила близнюків: хлопчика і дівчинку.

Елізабетта Марія Росбох фон Волькенштайн

росбох
29-річний бельгійський принц Амедео одружився з італійською журналісткою Елізабеттою Марією Росбох фон Волькенштайн в 2014 році. Весілля відгуляли 5 липня в Римі на батьківщині нареченої, представниці однієї з найбагатших і найвпливовіших сімей країни. До цього бельгієць та італійка зустрічалися сім років. 26-річна Елізабетта — колумністка газети Bloomberg News, а також єдина дочка італійського дворянина Етторе Росбоха фон Волькенштайна і графині Лілії де Смеккіа. І батько, і мати дівчини — кінопродюсери.

Джецун Пема

пема
Найбажаніший наречений Азії, 31-річний король Бутану Джігме Кхесар Намгьял Вангчук, який вважається наймолодшим монархом у світі, вибрав у супутниці життя дівчину з родини незнатного походження (її батько — пілот літака). Дружиною короля стала 21-річна студентка Джетсун Пема, вона вважається однією з найкрасивіших дівчат королівства. Їхнє весілля відбулося в 2011 році.

Софія Хелльквіст

хеллквіст
Шведський принц Карл Філіп, єдиний син короля і третій у черзі на трон, одружився з колишньою моделлю, інструктором з йоги і учасницею реаліті-шоу Софією Хелльквіст. Весілля відбулося 13 червня 2015. Новоспеченій принцесі 30 років, і в ній немає ні краплі блакитної крові. Хелльквіст виросла в сім'ї середнього достатку в маленькому шведському містечку Ельвдален. У 2005 році виїхала до Нью-Йорку, де вивчала бухгалтерський облік і підробляла учителем йоги та офіціанткою.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також