Як жителі Рівного знаходять підробіток в Інтернеті

1846 0

Ми у соцмережах:

Як жителі Рівного знаходять підробіток в Інтернеті

Настали часи, коли фраза “заробіток в Інтернеті” асоціюється з великою кількістю можливостей для роботи й отримання доходу. Про це свідчить і статистика від Стартап Депо: станом на 2017 рік 190 тисяч українців працювали віддалено, знаходячи роботу у всесвітній Мережі. Ці дані приблизні, бо порахувати точну кількість фрілансерів – а саме так їх називають – неможливо. Що таке фріланс і як на цьому заробляють жителі Рівного? З’ясуємо на прикладі Kabanchik.ua – українського сервісу, де знаходять підробіток всі бажаючі.

Сотні можливостей підробітку для всіх спеціальностей

Kabanchik.ua – всеукраїнський онлайн-проект, представлений в тому числі і в нашому місті. Загалом сервіс спеціалізується на всіх видах підробітку: від кур’єрських послуг до юридичних консультацій. Принцип функціонування нагадує деякі фріланс-біржі: замовники послуг оформляють завдання, а бажаючі виконавці подають заявки. Кого обере замовник – той і виконуватиме конкретну роботу.

Головна особливість у тому, що такий спосіб пошуку підробітку розробники сервісу зробили основним для всіх напрямків. І виявилося, що домашнім майстрам, репетиторам, ремонтникам, перекладачам, кур’єрам, няням і сотням інших спеціалістів набагато легше знаходити тимчасову роботу саме так. Достатньо зареєструватися, відслідковувати нові завдання та подавати заявки.

Робота є для всіх

Всі види підробітку розробники ресурсу для зручності поділили на більш як 800 категорій. Послуги в них замовляють всі бажаючі. Найбільш популярними категоріями послуг є:

1. Домашній майстер. В першу чергу це послуги сантехніка – на Kabanchik.ua ці спеціалісти завжди на першому місці за попитом. Також в цій категорії замовляють послуги електриків, слюсарів, меблярів.
2. Робота в Інтернеті. Категорія, що відкриває для виконавців всю Україну: працюючи вдома, можна виконувати завдання від замовників з будь-якого міста. Популярні напрямки: копірайтинг, пошук інформації, розробка сайтів та багато іншого.
3. Ремонт техніки. Жителі Рівного зацікавлені у послугах сумлінних майстрів, які зроблять роботу вчасно і, за можливості, на місці. Найбільшим попитом на Kabanchik.ua користується ремонт пральних машин різної складності. Є попит на ремонт комп’ютерів.
4. Клінінгові послуги. Вміючи робити якісне прибирання, можна теж добре заробляти. Все більше містян довіряють цю роботу спеціалістам і добре за неї платять.

Доставка товарів, розробка дизайну, навчання дітей, догляд за хворими, ремонт автомобілів, розшифровка інтерв’ю та написання студентських робіт, квартирний ремонт та бізнес-консалтинг – на сайті можна знайти безліч можливостей для підробітку.

Чому це краще за самостійні пошуки підробітку?

Розробники онлайн-сервісу гарантують значну економію часу для шукачів підробітку, безпеку та ще безліч переваг. Головна – це швидкість і зручність. Зареєстрований на сайті виконавець може підписатися на цікаві для себе категорії й отримувати миттєві сповіщення про появу в них нових замовлень. Сповіщення надходять на електронну пошту і на смартфон, якщо встановити спеціальний додаток для виконавців.
Отримавши інформацію про нову роботу, достатньо ознайомитися і, якщо все влаштовує, подати заявку.

Процес займає менше хвилини. Таким чином, за день можна подати декілька десятків заявок, що значно підвищить шанси на успішний пошук підробітку. Роботи справді дуже багато: тільки у Рівному зареєстровано декілька тисяч замовників.

Сервіс гарантує безпеку виконавців: будь-які сумнівні пропозиції оперативно видаляють. Адміністрація стежить за виконанням правил проекту. Якщо виконавець хоче 100% гарантію оплати послуг – він може подавати заявки на завдання, оформлені через опцію “Безпечна угода”. Вона передбачає передоплату з боку замовника.

Для початку пошуку підробітку достатньо зареєструватися та виконати декілька нескладних правил. Цей процес безкоштовний та швидкий. Підробіток в Інтернеті у Рівному – це безліч можливостей для всіх бажаючих: незважаючи на вік, стать, досвід, спеціальність та інші умови. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також