Як зробити ванну кімнату зручною та стильною?

699 0

Ми у соцмережах:

Як зробити ванну кімнату зручною та стильною?

Дізнайтесь про секретні прийоми, які використовують дизайнери Капітальний ремонт у ванній кімнаті починається з питання, чи варто поєднувати санвузол з туалетом

Дізнайтесь про секретні прийоми, які використовують дизайнери

Капітальний ремонт у ванній кімнаті починається з питання, чи варто поєднувати санвузол з туалетом. Правильної відповіді не існує, адже все залежить від площі приміщень та кількості осіб, які живуть у квартирі. Об'єднувати ванну з туалетом варто у двох випадках: якщо у квартирі живе одна людина, або це необхідно для розміщення базової сантехніки чи побутової техніки. У інших випадках ці зони краще розділити, а ванну можна збільшити, користуючись площею коридору. 

Яку обрати сантехніку?

Якщо ви хочете створити зручний та лаконічний інтер'єр, де легко підтримувати чистоту, встановлюйте підвісну сантехніку та змішувачі прихованого монтажу. Ці елементи потрібно планувати заздалегідь, адже приховані частини монтуються у стіну. Менеджери магазину сантехніки https://www.santechshara.ua/ поділились із нами чек-листом, де вказаний базовий набір сантехніки, який вам знадобиться:

  • Інсталяція для кріплення підвісного унітаза;
  • Безобідковий унітаз з кришкою із дюропласту;
  • Гігієнічний душ;
  • Змішувач для раковини;
  • Душова система прихованого монтажу або змішувач для ванни;
  • Електрична рушникосушка з прихованим підключенням. 

У більшості дизайнерських проектів встановлені змішувачі прихованого монтажу, адже вони стильно виглядають та подобаються користувачам простим доглядом. Настінні крани пасують до усіх типів раковин та менше забруднюються, адже вода не стікає по корпусу. Душові системи прихованого монтажу дозволяють користувачу самому обрати тип обладнання та розміщення. Встановлюйте панель керування біля входу у душ, щоб налаштовувати температуру води, не заходячи під лійку. Якщо у родині є маленькі діти, обирайте змішувачі із термостатом.

Заздалегідь продумайте, де розмістити настінну рушникосушку. Без неї рушники висітимуть на батареях у різних кімнатах та створюватимуть безлад. Ми радимо встановити електричну модель, адже вона не протікає та не має обмежень щодо місця монтажу. Перегляньте сушки із прихованим підключенням, вони найкраще виглядають в інтер'єрі. Поряд встановлюється контролер, який дозволяє регулювати температуру та час роботи пристрою. Найзручнішими є контролери із Wi-Fi модулем, яким можна керувати через смартфон. 

Приділіть увагу освітленню 

Ідеальна ванна кімната має, як мінімум три сценарії освітлення: 

  • Загальне;
  • Косметичне;
  • Навігаційне.

Загальне освітлення використовується під час приймання душу, прибирання, завантаження пральної машини. Косметичне розміщується біля дзеркала та вмикається для гоління чи нанесення макіяжу. Навігаційне освітлення потрібне, щоб відвідувати туалет вночі. Зазвичай його розміщують під тумбою, ванною чи унітазом, щоб світло м'яко розходилось по кімнаті, не навантажуючи очі. Покращити інтер'єр також можна за допомогою декоративного освітлення у нішах, довкола дзеркала чи по периметру натяжної стелі. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також