З поверненням, полковнику!

1555 0

Ми у соцмережах:

З поверненням, полковнику!

Полковника Григорія Зарічнюка призначено заступником начальника Рівненського обласного управління міліції і водночас — начальником Рівненського міського відділу міліції. У лютому 2005-го на той час міністр МВС Юрій Луценко на майдані у Рівному привселюдно призначив Зарічнюка начальником Рівненського обласного управління міліції, викликавши невдоволення тодішнього голови Рівненської облдержадміністрації Василя Червонія. Довго керувати управлінням Зарічнюку не довелося, бо непередбачуваний міністр Луценко вже у жовтні того ж 2005 року перевів його з цієї посади в ГУБОЗ МВС України.

Полковника Григорія Зарічнюка призначено заступником начальника Рівненського обласного управління міліції і водночас — начальником Рівненського міського відділу міліції. У лютому 2005-го на той час міністр МВС Юрій Луценко на майдані у Рівному привселюдно призначив Зарічнюка начальником Рівненського обласного управління міліції, викликавши невдоволення тодішнього голови Рівненської облдержадміністрації Василя Червонія. Довго керувати управлінням Зарічнюку не довелося, бо непередбачуваний міністр Луценко вже у жовтні того ж 2005 року перевів його з цієї посади в ГУБОЗ МВС України. Пізніше, звільнившись з міліції, Григорій Зарічнюк працював на виборах у штабі БЮТу. Тепер його поновили на роботі в органах внутрішніх справ. Під час представлення Григорія Зарічнюка начальник Рівненського обласного управління міліції Ярослав Голомша зауважив, що кадрові зміни в області обумовлені нагальною необхідністю покращити оперативну обстановку у Рівному. Ярослав Голомша також подякував за роботу колишньому керівникові міськвідділу міліції Віталію Чубаєвському та повідомив, що він відтепер обійматиме посаду начальника відділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС.

Довідка РВ Григорій Зарічнюк народився 27 червня 1960 року в селі Сінне Гощанського району Рівненської області. У 1979-1981 роках виконував військовий обов’язок у лавах Збройних сил України. Службу в органах внутрішніх справ розпочав у серпні 1985 року міліціонером відділу внутрішніх справ на станції Здолбунів. У 1988 році закінчив Могильовську спеціальну середню школу міліції МВС СРСР, а вищу освіту за спеціальністю «правознавство» здобув в Українській академії внутрішніх справ, яку закінчив у 1995 році. Григорій Зарічнюк працював оперуповноваженим карного розшуку лінійного відділення внутрішніх справ на станції Сарни (1988-1990), дільничним інспектором міліції відділення Центрального районного відділу внутрішніх справ міста Могильова (1990-1991), з 1991 по 2001 працював у карному розшуку Рівненського МВ оперуповноваженим, заступником начальника, а згодом і начальником. У березні 2003 року Зарічнюк призначений на посаду начальника Дубенського міськрайвідділу міліції, а у червні 2004 — заступником начальника управління з боротьби з організованою злочинністю УМВС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також