За смерть двох жінок валютник сидітиме у колонії 8 років

3257 0

Ми у соцмережах:

За смерть двох жінок валютник сидітиме у колонії 8 років

53-річного Володимира Мартинова, валютника з Рівного, який у Білій Криниці Рівненського району збив автомобілем БМВ на смерть двох жінок, засудили до 8 років позбавлення волі.

Рівненський районний суд визнав достатніми зібрані органом досудового розслідування докази для винесення обвинувального вироку стосовно рівнянина, який вчинив дорожньо-транспортну пригоду із смертельними наслідками та покинув місце події, залишивши потерпілих у небезпеці.

Нагадаємо,  що  у листопаді 2017 року Водимир Мартинов , керуючи автомобілем БМВ X5, у селі Біла Криниця проігнорував заборонений сигнал світлофора та наїхав на двох жінок, які переходили дорогу по регульованому пішохідному переході. Водій автомобіля перебував у стані алкогольного сп'яніння, з місця пригоди зник, залишивши потерпілих у небезпеці, однак був затриманий правоохоронцями поблизу Рівного, де зупинив транспортний засіб через його несправність. Від отриманих травм внаслідок цієї ДТП дві жінки загинули на місці події.

Прокурором-обвинувачем у суді було повністю доведено винуватість Мартинова  у порушення правил безпеки дорожнього руху особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель кількох осіб,  та у завідомому залишенні без допомоги особи, яка перебуває у небезпечному для життя стані.

Суд визнав  чоловіка винним у вчиненні кримінальних правопорушень та засудив до позбавлення волі строком на 8 років - до тогож з позбавленням права керувати транспортним засобом строком на 3 роки. Водій також має відшкодувати майнову та моральну шкоду родичам загиблих на загальну суму понад 500 тис гривень.

За повідомленням прес-служба прокуратури Рівненської області.

Читайте також Трасу біля Рівного, де за тиждень загинули три людини, освятять
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також