За відмову пільговикам звільнили одного водія маршрутки, інших шукають

2516 0

Ми у соцмережах:

За відмову пільговикам звільнили одного водія маршрутки, інших шукають

У Рівному водії маршрутних таксі відмовили в праві на безкоштовний проїзд дітям пільгових категорій – з багатодітних сімей та дітям героя Небесної сотні. Але звільнили поки що тільки одного з них.

 У Рівному вчора засідала транспортна комісія міської ради, яка з’ясовувала ситуацію із маршрутом №58. Знову не вдалося встановити водія, що відмовив у безкоштовному проїзді дітей із багатодітної родини загиблого героя Небесної сотні Валерія Опанасюка.

«Визначили за gps-даними шість маршруток, які проїжджали у той проміжок часу, а от хто з водіїв, відмовив дітям у перевезенні, так і не спромоглися дізнатися, - розповів нардеп Олександр Ковальчук. - Це просто якийсь абсурд. До того ж, історія, за словами Вікторії Опанасюк, знову повторилась. Тільки вже з іншими дітьми з багатодітних родин. Минулого тижня їм відмовили у проїзді водії інших маршруток. Як-то кажуть, говорили-балакали, сіли і заплакали».

Сьогодні перевізник маршруту №49 повідомив управління транспорту та зв’язку, що в ході з’ясування обставин такий випадок мав місце 23 листопада. Водій сьогодні звільнений. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також