За витівку малолітньої хуліганки покарають її батьків

1433 0

Ми у соцмережах:

За витівку малолітньої хуліганки покарають її батьків

Поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом хуліганства 12-річної рівнянки, яка пробіглась по патрульному авто.

Нагадаємо, що під час моніторингу соціальної мережі 12 квітня дільничний офіцер поліції Рівненського відділу поліції встановив особу дівчини, яка на проспекті Генерала Безручка у Рівному пробіглася по службову авто патрульної поліції. Протиправні дії школярки на відео фіксувала її подруга.

Відділ комунікації поліції Рівненської області повідомляє, що під час перевірки поліцейські Рівненського відділу поліції встановили в діях 12-річної рівнянки ознаки кримінального правопорушення, які підпадають під кваліфікацію частини 1 статті 296 Кримінального кодексу України (хуліганство). За цим фактом відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. У рамках кримінального провадження проводяться слідчі дії. Утім, зважаючи на те, що малолітня порушниця не досягла віку кримінальної відповідальності, покарання понесуть її батьки.

Санкція статті передбачає накладення штрафу від п’ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років.

Читайте також Дільничний встановив особу дівчини, яка пробіглася по авто поліції


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також