Заступницею голови Рівненської ОДА стане «комунальниця»

5313 0

Ми у соцмережах:

Людмила Шатковська. Фото - з сайту Вінницяміськтеплоенерго

Незабаром у голови Рівненської ОДА Віталія Коваля з’явиться троє нових заступників замість звільненого Віталія Ундіра, а також Олександра Корнійчука та Світлани Богатирчук-Кривко, які готуються до звільнення.

Ми вже писали про те, що першим заступником голови Рівненської ОДА стане Сергій Подолін, який багато років працював на посаді заступника голови Рівненської райдержадміністрації. Заступником пана Коваля мають призначити начальника міського управління стратегічного розвитку та інвестицій Рівного Сергія Гемберга.

Готується до призначення на посаду ще одного заступника голови Рівненської ОДА, як стало відомо з сайту НАЗК, і 47-річна Людмила Шатковська.

Пані Шатковська працює з 2016 року першою заступницею директора комунального підприємства «Вінницяміськтеплоенерго». Раніше пані Шатковська працювала заступницею директора «Рівнеоблводоканалу», а до того – інспекторкою в обласній інспекції контролю за цінами та обласному управлінні Держфінінспекції.

У 2015 році пані Шатковська балотувалася до Рівненської міської ради від партії "Самопоміч", проте до ради не пройшла.

Людмила Шатковська з чоловіком Едуардом, який працює у Рівнестандартметрології, мають квартиру на 82 «квадрати» у Рівному та дві земельні ділянки – на 12 та 6 соток – у Клевані. Їздить майбутня заступниця голови ОДА на «Nissan Juke» 2012 року випуску.

Також пані Шатковська задекларувала ювелірні вироби, серед яких – каблучка з діамантом за 105 тис. грн.

Нагадаємо також, що призначений у 2016 році заступник голови ОДА Ігор Тимошенко, за попередніми даними, залишиться на посаді.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також