Затримали злодіїв, які обікрали на Сарненщині магазин

1452 0

Ми у соцмережах:

Затримали злодіїв, які обікрали на Сарненщині магазин

В ізоляторі тимчасового тримання перебувають двоє мешканців селища Степань, які вночі 10 лютого обікрали місцевий магазин. За скоєне раніше судимим чоловікам загрожує чергове ув’язнення строком до шести років.

25-ти та 22-річні жителі Степані, розбивши вікно у торговому закладі, проникли всередину та викрали харчів на понад тисячу гривень.

2.jpg

Менш, ніж за годину, поліцейським вдалося вийти на слід злодіїв. За місцем проживання одного із них правоохоронці вилучили частину крадених харчів.

5.jpg

-  Обох чоловіків затримали, - повідомив начальник Сарненського відділу поліції Григорій Гольонко. — Сьогодні вирішуватиметься питання про повідомлення їм про підозру у вчиненні крадіжки, поєднаної із проникненням у приміщення. Також слідчі підготували клопотання до суду про обрання зловмисникам запобіжного заходу -  тримання під вартою.

Встановлено, що 22-річний житель селища Степань відбував покарання за скоєння крадіжок та незаконне заволодіння транспортним засобом.

Його 25-річний поплічник також неодноразово притягався до кримінальної відповідальності за майнові злочини. Крім того, відносно нього на розгляді суду перебувають матеріали кримінального провадження за вчинення чергової крадіжки. Торік підозрюваному обрали запобіжний захід -  тримання під вартою, однак суд його змінив на більш м’який — нічний домашній арешт. Утім, це не стало зловмиснику, аби обікрасти магазин, повідомляє відділ комунікації поліції Рівненської області. 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також