«Зірка» Голлівуду тепер возитиме вантажі

2665 0

Ми у соцмережах:

фото - зі сторінки Fedir Misyura та з сайту Кіномагніт

У міжнародному аеропорту «Рівне» тепер базуватиметься літак АН-26, який знімався в бойовику «Нестримні» разом з Сільвестром Сталоне, Джеймсом Стейтеном та іншими відомими акторами.

- Julieta дочекалась свого Romeo... Killa (таке ім'я отримав літак за українською реєстрацією) вже приземлився в ОКП "Міжнародний аеропорт Рівне'". Це вже другий літак ТзОВ авіаційна компанія "Елерон", який базуватиметься в нашому місцевому аеропорту, - повідомив на своїй сторінці у Фейсбуці Федір Мисюра, начальник управління інфраструктури та промисловості Рівненської ОДА. -   Killa не просто літак, а зірка... ні він не зірка, він зірка Голлівуду!!! Killa знімався разом з Сільвестром Сталоне, Джеймсом Стейтеном та іншими відомими акторами в Expandables (Нестримні)... Найближчим часом до цієї навіженної парочки прибуде підтримка... Третій літак на підльоті!!!

На запитання читачів, що ці літаки робитимуть у Рівному, Федір Мисюра відповів, що  поки що це буде базування, а після сертифікації - вантажні авіа перевезення та обслуговування.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також