ЗСУ влучили в Антонівський міст, коли по ньому рухалася колона техніки Росії з боєприпасами

1186 0

Ми у соцмережах:

ЗСУ влучили в Антонівський міст, коли по ньому рухалася колона техніки Росії з боєприпасами

Українські сили завдали удару по Антонівському мосту, коли по ньому рухалася колона російської техніки з боєприпасами, повідомив депутат Херсонської облради Сергій Хлань.

«Дуже потужний удар по Антонівському мосту. По ньому рухалася колона автомобілів РФ з боєприпасами, та удар по Антонівському мосту стався в той момент, коли рухалася колона», — сказав він у коментарі 24 каналу.

Депутат повідомив, що боєприпаси, які були у російських авто, здетонували. За даними Хланя, міст «розлітався» через сильну детонацію.

«Міст фактично розвалився на сьогодні. Проїзду та можливості відремонтувати немає абсолютно», — переконаний Хлань.

За його даними, окупанти продовжують ремонтувати міст на Каховській ГЕС, але російська техніка не може перевозити боєприпаси на правий берег Дніпра у достатній для військ РФ кількості.

ЗСУ завдали чергового удару по Антонівському мосту в понеділок, 22 серпня. Місцеві жителі стверджували, що внаслідок останнього удару ЗСУ він буквально «розламався навпіл»

Антонівський міст — один із трьох мостів через Дніпро, розташованих у Херсонській області. По ньому та іншим двом окупаційні війська РФ перекидали техніку та боєприпаси на правий берег Дніпра.У ЗСУ неодноразово заявляли, що тримають під вогневим контролем усі три мости.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також