Коли оновлять дорогу, якою у Рівному їдуть і до кладовища, і до етнопарку?

1032 0

Ми у соцмережах:

Коли оновлять дорогу, якою у Рівному їдуть і до кладовища, і до етнопарку?

Дорога, якою рівняни звикли діставатися до етнопарку «Оствиця», також веде повз старе Басівкутське кладовище. І кращою після відвідин рівнян етнопарку на сотнях авто вона не стала — асфальт просів і весь у тріщинах. А там, за кладовищем, де розміщена невелика стоянка, у дощ і зовсім стоїть багнюка. Чи можна якось поліпшити ситуацію хоча б до Провідної неділі? — поцікавився у колег на минулій сесій депутат від цього мікрорайону. Секретар міськради Віктор Шакирзян запевнив, що як тільки буде можливість — зроблять.

Анатолій Чугуєвець, депутат міської ради Рівного:

— Є прохання від мешканців вулиці Марусі Чурай. Потрібно було би поремонтувати дорогу — розбита, проїхати неможливо, бо суцільні ями. А скоро ж буде Провідна неділя, на кладовище люди масово поїдуть. Ми ж і на Оствицю постійно закликаємо їхати, історичне таке, цікаве культурне місце, а проїхати туди як?

У КП «Спецкомбінат-ритуальна служба», яке опікується всіма кладовищами міста, кажуть, що хороша дорога там і справді потрібна:

— Якщо мова саме про зручний доїзд до кладовища, то треба було би вирівняти дорогу уздовж паркану, і вона піде аж нагору. Тут взагалі було болото вікове, трясовина. Якби вирівняти бульдозером, посипати ту ділянку з боку стоянки хоча б щебенем — буде добре. Та виконувати такі роботи можна лише у холодну пору. Якщо зараз візьмуться робити, буде саме вчасно. Для нас теж важливо, щоб могла заїхати техніка, зручно було регулярно вивозити сміття та виконувати інші роботи.

Олена РАКС.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також