Назавжди 21 рік: загинув молодий воїн з Рівненщини

22663 0

Ми у соцмережах:

Назавжди 21 рік: загинув молодий воїн з Рівненщини

8 грудня в бою на Бахмутському напрямку поліг солдат Роман Фарина.

Сумна звістка облетіла Повчанську громаду:

- Найвищу ціну за волю України та спокійне життя для кожного з нас заплатив ще один хоробрий Герой.

РОМАН ФАРИНА народився 25 листопада 2002 року у селі Гнатівка. Закінчив Малосадівський ліцей у 2018 році. Навчання продовжив у Мирогощанському аграрному коледжі. Роман був дуже добрим і чуйним хлопцем, готовим вислухати та підтримати своїх друзів. Хазяйновитий, завжди приходив на допомогу односельчанам. Він любив свою родину. Коли батько пішов на фронт, став старшим у сім'ї, не тільки за віком, виконував усю чоловічу роботу. 
 
Його життя тільки починалося. Йому було лише 21 рік, він тільки-но закінчив навчання та мріяв про мирне життя, про свою майбутню сім'ю і кар'єру. Але війна змінила всі його плани. Роман пішов на фронт, щоб захистити свою країну і своїх рідних. Він був сміливим і відважним воїном, допомагав своїм побратимам.
 
Солдат Роман Фарина вступив до лав ЗСУ 26 вересня 2023 року. Отримав військово-облікову спеціальність «стрілець-снайпер».
 
Перестало битися відважне серце молодого воїна на 21-му році життя. Свою останню битву Захисник героїчно прийняв 08 грудня 2023 року поблизу населеного пункту Кліщіївка, Бахмутського району, Донецької області.
 
Вклоняємось перед відвагою, стійкістю та патріотизмом Воїна.
 
Про церемонію прощання та чин похорону повідомимо згодом.
 
 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також