Обирай правильне телебачення, щоб не ходити дивитися кіно до сусідів

1206 0

Ми у соцмережах:

Обирай правильне телебачення, щоб не ходити дивитися кіно до сусідів

Трьом подружкам-нерозлийвода, які пронесли свою дружбу крізь десятки років, завжди є про що поговорити, вони легко знаходять спільні теми і мову. А як дійшло до відключення ефірного аналогового телебачення — посварилися.

— Бути такого не може, — з плеча рубонула Варвара Василівна, в ранній молодості профорг інституту. — Як можна людей залишити без телебачення? Та ще й перед виборами. Налякають — і все залишать як є. Я нічого міняти не буду.

— Ну, як знаєш, а мені дуже сподобалася реклама приставки Т-2, — парирувала Тетяна Гнатівна, колишній технолог, — там жінка на мене дуже схожа, така ж самостійна. Хочу купити і собі таку приставку.

— Мені, подруженьки, ваш настрій не подобається, — заявила третя, Софія Павлівна, юрист, — чого гадати, що буде завтра. Дочка в Києві живе, давно телебачення від кабельного провайдера отримує. І надійно, і вибір каналів величезний. Каже: мамо, порадуйте себе з батьком нормальним телебаченням. Я вже навіть сходила до центру обслуговування цього провайдера. Такі там дівчата гарні працюють, мені довго пояснювали про цифрове телебачення у провайдера і його переваги. Мені, до речі, дуже сподобалося, що договір у них у письмовій формі, я з ним вже ознайомилася і нарікань немає.

Суперечка розгорілася, жінки розпалилися так, що потім з місяць не зустрічалися, такого у них ніколи не траплялося. І затягнулося б, можливо, це охолодження надовго, але подзвонила стривожена Варвара Василівна:

— Ой, що ж це таке робиться, у мене телевізор вже зовсім нічого не показує. Шукала майстра, а мені сказали, що телебачення на вишці відключили. І що тепер робити?

Прийшла жінка на посиденьки з подругами сумна. Запитує, а які у них справи? Тетяна Гнатівна каже: майже так, як реклама обіцяє. Купила, сама підключила приставку, антену ще довелося докуповувати спеціальну, потім сусіда просити на даху її прилаштувати. Показує добре, тільки каналів замало, вважай, те саме, що у звичайному телебаченні було.

— А я, як і планувала, підключила кабельне телебачення, — сказала Софія Павлівна. — Прийшов від компанії симпатичний такий молодик, дуже на мого зятя схожий, затягнув до квартири кабель, поставив тюнер, який дали в користування. І вигідно вийшло — зараз буду платити за акційними умовами. Звичайно, раніше ми всі дивилися безкоштовно, але тут зовсім інша якість і великий вибір каналів. Адже за все хороше треба платити. Та що я вам розповідаю, пішли до мене чай пити і телевізор дивитися!

Включила господиня телевізор, почала канали перемикати, каже:

— Таню, ти ж технолог, рахувати вмієш, дивись скільки.

Тетяна Гнатівна збилася десь на сьомому десятку, незвично, коли такий вибір. А Варвара Василівна тільки охала:

— Ой, яких тільки каналів тут немає, і про подорожі, і про риболовлю — от би моєму чоловікові таке подивитися, і дитячих скільки програм — онукам на радість!

А господиня свою лінію веде:

— Це я простий пакет підключила, а там можна і 150 каналів взяти в одному пакеті! До речі, я розібралася, цей центр обслуговування для відвідувачів у них правильно називається Центр сучасних технологій компанії ВОЛЯ. Там можна все одразу протестувати. Мені ось дуже сподобалася пропозиція послуги — «ТБ+Інтернет». Дві послуги в одній та і можливостей набагато більше.

Уже на порозі гості обережно запитали:

— Соню, а можна, ми будемо до тебе приходити кіно дивитися, хоча б на свята?

— Ви завжди бажані гості у моїй оселі, дівчата, — відповіла господиня, — але адресу центру ВОЛІ я вам все ж таки запишу. Раптом погода погана, а з дому ліньки виходити, навіть заради кіно.

Віктор Нагорняк.

Дзвінки зі стаціонарних і мобільних телефонів у межах України — БЕЗКОШТОВНО. *Під «АНТЕНА» мається на увазі ефірне аналогове телевізійне мовлення без тюнера. Деталі — на сайті volia.com. ТОВ «ВОЛЯ-КАБЕЛЬ» надає послуги під торговим знаком ВОЛЯ.
@


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також