У Третяка просять землю для собачого притулку

659 0

Ми у соцмережах:

фото ілюстративне

Та окремий майданчик для вигулу домашніх улюбленців на гідропарку.

Рівняни, які переймаються добробутом тварин, нещодавно написали електронні петиції до міського голови Олександра Третяка. Автори нагадують чиновникам про гуманне ставлення до братів наших менших.

Зокрема, Андрій Безбородов просить місто надати землю для притулку "Надія", про який нещодавно писало РВ:

 - Рішенням Рівненської міської ради №1830 від 23.12.2021 р. затверджена "Програма поводження з котами і собаками та регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами на території Рівненської міської територіальної громади на 2022 – 2024 роки". У тексті цієї Програми серед основних причин появи безпритульних тварин на вулицях міста зазначені відсутність муніципального притулку та недостатня кількість приватних притулків.

Вже близько 20 років у Рівному на вул. Млинівській діє притулок для собак "Надія". Але через неврегульованість питання з користуванням земельною ділянкою цей притулок виселяють.

Зважаючи на брак притулків для тварин у місті, затверджені у Програмі принципи гуманного ставлення до тварин, прошу надати в користування притулку "Надія" вільну земельну ділянку на території м. Рівне для продовження функціонування притулку.

А от Юліана Луцик закликає владу облаштувати спеціальне місце для вигулу собак:

- Пропоную створити площадку для вигулу собак на Гідропарку у місті Рівному. У місті вже функціонують подібні площадки, які користуються чималим попитом на Ювілейному та Північному. Прошу розглянути даний проєкт, адже це безпека наших улюбленців.  

Нагадаємо, обидві петиції мають набрати по 250 голосів, щоби потрапити на розгляд до міського голови.

 

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також