«Верес» у столиці розгромив «Маріуполь»

589 0

Ми у соцмережах:

 «Верес» у столиці розгромив «Маріуполь»

Жіноча команда народного клубу Верес здобула першу у сезоні перемогу, забивши шість сухих м’ячів у виїзному матчі проти Маріуполя. Маріуполь - Верес - 0:6 (0:2)

Футболістки Вереса відкрили рахунок у середині першого тайму. Вероніка Кузьмин обігралася із Владиславою Нездюр і віддала чудову передачу на хід Тетяні Тріль. Десятка червоно-чорних увірвалася до штрафного майданчика Маріуполя і впевнено переграла голкіперку суперниць Єлизавету Голик - 0:1.

Перед самою перервою підопічні Олени Рудої закріпили перевагу. Тетяна Котовець виконала передачу з лівого флангу, а Вероніка Кузьмин на лінії воротарського зуміла виграти позиційну боротьбу у голкіперки Маріуполя і проштовхнути м‘яча у сітку - 0:2.

Щойно розпочався другий тайм - гості забили втретє. Владислава Нездюр уникла офсайду і викотила м‘яча під удар Вероніці Кузьмин вже на порожні ворота.

За п‘ятнадцять хвилини до фінального свистка Вероніка Кузьмин оформила хет-трик, реалізувавши вихід сам на сам із голкіперкою після розрізної передачі від Тетяни Веремейчук - 0:4.

Згодом Владислава Нездюр реалізувала ідеальну передачу Тетяни Тріль від центральної лінії поля - 0:5.

А крапку у матчі прямим ударом зі штрафного метрів з двадцяти п‘яти поставила Софія Низова! 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також