«Верес» вперше у чемпіонаті переміг на чужому полі

678 0

Ми у соцмережах:

«Верес» вперше у чемпіонаті переміг на чужому полі

Ранній гол Марко Мрвальєвича став єдиним у протистоянні Вереса та Чорноморця і допоміг рівнянам здобути в Одесі першу у чемпіонаті перемогу на чужому полі! Чорноморець - Верес - 0:1 (0:1)

Рівняни до Одеси приїхали у черговий непростий для міста період. Упродовж декількох днів поспіль росіяни атакували чорноморське узбережжя ракетами та дронами. Після тривалого переїзду ніч перед грою червоно-чорні були змушені провести в укритті.

Втім, команда Олега Шандрука зуміла віднайти внутрішні резерви і видати доволі хорошу гру.

Після невдалої пристрілки від Яго на старті матчу - гості зуміли забити швидкий м'яч. Дмитро Шастал виконав штрафний удар з правого флангу. Марко Мрвальєвич виграв позицію на ближній стійці і в дотик у стрибку пробив правою ногою. Транзитом від поперечини м‘яч влетів у ворота - 0:1!

Чорноморець довго оговтувався. Команда Романа Григорчука так і не змогла створити гольовий шанс до перерви. Був епізод, коли Андрія Штогріна рівняни забули на куті воротарського майданчика. Але нападник Чорноморця дуже неточним ударом завершив прицільну передачу з правого флангу.

Натомість, Верес свою нагоду не реалізував лише дивом. Стандартне положення топово розіграли гості. Валерій Кучеров подав кутовий зліва, Євген Банада виконав різке вбігання на дальній стійці і виконав неочевидну скидку на ближню, звідки Марко Мрвальєвичу треба було лише прицільно пробити у вільний кут - не влучив!

Через повітряну тривогу перерва у грі розтяглася аж на годину. І другий тайм краще розпочали одесити. Віталій Єрмаков ударом головою не влучив у вільний кут воріт після навісу з лівого флангу! А потім Євген Пастна лінії воріт у стрибку парирував удар Олександра Васильєва головою!

Олег Шандрук одразу освіжив гру команди замінами і Верес відтиснув суперника від своїх воріт. А в контратаках рівняни мали забивати ще.

Дмитро Шастал не забив після стрімкої контратаки рівнян три в три! Владислав Шарай зручно віддав партнеру під удар, але той не влучив у ворота!

А перед самим свистком після схожої контратаки вже сам Владислав Шарай пробив у стійку!

Перша гостьова перемога Вереса у чемпіонаті. Перша - у новому календарному році. І перша для Олега Шандрука на рівні УПЛ. Марко Мрвальєвич тим часом забив свій третій гол у чотирьох матчах за червоно-чорних, повідомляє інформаційна служба Вереса.

Виконувач обов'язків головного тренера рівненського Вереса Олег Шандрук поділився емоціями після перемоги над Чорноморцем:

- Складний для нас матч. Також повпливала на гру годинна перерва через сигнал повітряної тривоги. Налаштуватися на гру знову після цього - непросто. Тому стартові хвилин двадцять після перерви нам не вдалися.

На мою думку, ми недоналаштувалися. Були неготові до другого тайму. Це теж непростий етап для нас. Будемо ще не раз з командою по-чоловічому про це говорити. Натомість, потім ми непогано пресингували і створювали хороші моменти. Намагалися уникнути нервової кінцівки.

Радує кількість створених моментів, але ми все-ще мало забиваємо. Напевно, саме через такі ігри хлопці мають здобути впевніність в собі.

Сьогодні повернулися у гру Віталій Дахновський і Яго Сікейра, які не грали проти Динамо. Натомість, ми не могли розраховувати на Жуліо Сезара і Євгенія Шевченка. Довірили місце на полі тим, хто був краще готовий. Щодо вибору Євгена Паста - то в нас два рівноцінних голкіпера зараз. Сьогодні довірилися йому і Євген не підвів.

Перемога додає позитиву. Але ми домовилися не дивитися в турнірну таблицю. Нам потрібно перемагати в кожній грі. У турнірну таблицю подивимося після завершення чемпіонату.

 


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також