5 «забійних» плюсів PS5

1772 0

Ми у соцмережах:

5 «забійних» плюсів PS5

Старт продажів нової консолі від Sony, м'яко кажучи, затягнувся: експерти роблять ставки мінімум на грудень. Щоб підтримати втомлених від невідомості геймерів, ми вирішили нагадати, чому Playstation 5 однозначно варто дочекатися.

Нова консоль обіцяє вбити наповал функціоналом і доступним ігровим простором. Усередині новинки:

1. Надшвидкісний процесор x86-64-AMD Ryzen 3-го покоління, що працює на мікроархітектурі Zen 2. Чіп на восьми ядрах з 16-ма потоками легко впорається із завантаженням найсучасніших, великовагових іграшок зі складним дизайном.

2. Графічний чіпсет Radeon Navi з архітектурою RDNA2 і теоретичною продуктивністю в 10,3 TFLOPS. Унікальне рішення з підтримкою трасування променів і тактовою частотою до 2230 Мгц стане гарантією бездоганної якості картинки, без «кубиків» і затримок в русі.

3. Диск SSD на 825 Гб з високою пропускною здатністю і спеціальним чіпом від AMD. Накопичувач гарантує динамічність ігрових процесів навіть в режимі багатозадачності. Бонус - оперативна пам'ять GDDR6 на 16 Гб.

3. Підтримка якості зображення 8К. Вперше в історії можна буде насолодитися 100%-вою реалістичністю зображення на великому екрані. Власників телевізорів простіше порадує картинка в 4К-форматі з частотою 120 Гц.

4. Сумісність з іграми від Sony Playstation 4.Зовсім не обов'язково розорятися на нові диски (які, звичайно, також будуть випущені). До речі, отримати задоволення від улюблених іграшок допоможе вдосконалений геймпад.

Висновок: Sony Playstation 5 однозначно необхідно дочекатися, щоб зануритися в новий рівень віртуальної реальності!


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також