Будівельники демонтують старі стіни

914 0

Ми у соцмережах:

Будівельники демонтують старі стіни

У Володимирецькому районі розпочалися роботи з реконструкції п’яти сільських амбулаторій в рамках реалізації проекту Світового банку

Будівельники вже демонтують старі стіни та підлогу у медзакладах сіл Заболоття, Жовкині, Великі Цепцевичі, Більська Воля та селищі Рафалівка. 

Нагадаємо, реконструкція амбулаторій у Володимиреччині, а також Зарічненському, Дубровицькому та Рокитнівському районів віднесена до І-го етапу реалізації проекту. ІІ-ий етап включає Сарненський, Березнівський, Костопільский, Гощанський та Корецький райони.

Реконструкція п’яти амбулаторій на Володимиреччині вже розпочалася, бо саме там визначені переможці оголошеного тендеру - ТзОВ «Вінницька будівельна компанія». Вони також висловили готовність провести реконструкцію 4 амбулаторій в Зарічненському районі. На даний час їхні пропозиції на розгляді у Світовому банку. Щодо решти районів – оголошено повторні торги до 15 травня.

Триває обговорення проектів реконструкцій амбулаторій, які віднесені до ІІІ-го етапу – Здолбунівському (на фото),Острозькому, Дубенському, Радивилівському, Демидівському, Млинівському, Рівненському районах, міст Дубно та Рівне. На даний час завершується виготовлення проектно-кошторисної документації. Загалом у рамках співпраці Рівненщини та Світового банку планується провести реконструкцію 105 амбулаторій області.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також