Була просто «Шкварочка», а стала VIP

2955 0

Ми у соцмережах:

Була просто «Шкварочка», а стала VIP

У Рівному не так вже й багато ресторанів, де можна було б усамітнитись і насолодитися смачними стравами у затишній красивій залі. В основному заклади відпочинку міста орієнтовані на масового споживача, якому, на думку багатьох рестораторів, найбільше смакує піца чи українські народні страви. Проте іноді не хочеться піци чи вареників із шкварками, а чогось вишуканого, приготовленого професійним шеф-кухарем з найкращих продуктів, чогось НЕ нашого. І тоді варто відвідати ресторан «Шкварочка», де віднедавна відкрили залу для гостей, які цінують кожну хвилину свого відпочинку.

Стояти на місці не можна, потрібно розвиватися і постійно удосконалюватись — такий девіз мають власники та керівництво ресторації «Шкварочка». Пропагуючи культуру споживання їжі в Рівному, вони вирішили дещо відійти від традиційного українського стилю і відкрити для постійних гостей новий формат відпочинку та насолоди від смачної кухні. — З 2007 року ми робимо все для того, щоб задовольнити інтереси і побажання якомога більшої частини наших відвідувачів, — говорить директор ресторації «Шкварочка» Сергій Кирильчук. — Для цього в ресторації й функціонує кілька залів. Один — єврепейський. Оформлення другого — в стилі етно. У теплий період року для відвідувачів у «Шкварочці» є літня тераса. Ми думали над тим, яким же буде наступний крок в нашому розвитку. Підказку дали наші гості. Вони розповіли, що хотіли б, щоб у ресторації було затишне і зручне місце, де б їх ніхто не міг потурбувати і вони сповна насолодилися відпочинком після роботи у вечірній час. Так виникла ідея створення VIP-зали для наших постійних гостей, яку ми днями і презентували. При створенні такого формату зали і керівництво закладу, і дизайнери, і персонал акцентували увагу на трьох аспектах: смачна кухня, високий рівень обслуговування, спокійна клубна атмосфера. В той же час відпочинок там має бути цікавим. Нове приміщення розраховане на проведення різноманітних заходів: тематичних вечірок, презентацій, конкурсів, шоу-програм, святкувань. Керівництво закладу обіцяє, що нудьгувати відвідувачам не доведеться, адже заходи планують проводити щонайменше двічі на тиждень. Таким чином, гість не лише смакуватиме доброю їжею, а й матиме можливість послухати живу музику чи подивитися танцювальний виступ, отримавши гарні враження від проведеного вечора.

З кожної країни — по рецепту Чим завжди відрізнялась ресторація «Шкварочка», то це справді смачною кухнею, в той же час доступною за ціною. Виявляється, «секретом» ресторації є шеф-кухар Ольга Іщук, яка удосконалювала свою майстерність в приготуванні смачних страв у європейських ресторанах і привезла свої знання у Рівне. Вона розповіла, які новинки меню підготував заклад до відкриття нової зали: — Меню ми оновлюємо кожні три-чотири місяці. Цього разу ми зробили акцент на зелень, оскільки вже весна й усім хочеться свіжих овочів та зелені, переповнених вітамінами, які так необхідні нашому організму після довгої зими. Отже, наші гості можуть не переживати, що страви — калорійні і позначаться на їхній фігурі. В той же час, це не означає, що нові страви приготовлені лише з овочів та зелені. Чи не кожна з них містить м’ясо — телятину, курятину і рибу під різноманітними соусами та приправами. Таким чином, у нас можна поїсти смачно і ситно, але при цьому ви не відчуватимете важкості та дискомфорту від спожитої їжі. Спробувавши телятину під вершковим соусом чи тигрові креветки з овочевим міксом і запивши це неймовірним коктейлем грін-фреш, ви зрозумієте, наскільки водночас легкою і смачною може бути їжа. Проте це далеко не все, що пропонує «Шкварочка» поряд з традиційною українською кухнею. Подорожуючи різними країнами, власники ресторації відвідують відомі ресторани, спостерігаючи за рівнем обслуговування в них та привозячи у Рівне рецепти нових страв. Наприклад, телятина під журавлиновим соусом — з Чехії, креветки — з Таїланду.

У стилі ретро Керівництво ресторації «Шкварочка» вирішило відійти від «класичного» українського народного стилю і при оформленні нової зали. При цьому їхнім завданням було створити якомога затишну і невимушену атмосферу. Для цього вони звернулися по допомогу до дизайнера Романа Літвінчука, який розповів про втілення своїх ідей: — VIP-зала — це варіант клубного відпочинку. Гості приходять сюди для того, щоб смачно поїсти, послухати приємну музику і поспілкуватися. Тому інтер’єр повинен поєднувати затишок і в той же час вишуканість. Для цього, на мою думку, найкраще підійшов стиль старих європейських міст, ретро шістдесятих — часи Мерлін Монро та Марлен Дітріх, яких ви можете побачити тут на світлинах. Поекспериментували тут також і з освітленням. Воно змінюється залежно від побажань відвідувачів. Ще один акцент — сидіння тут м’які та комфортні. Одні столики розраховані на велику компанію, інші — на двох людей. Загалом все зроблено для того, щоб гість знав, що у новій залі його ніхто не потурбує. Ще однією «фішкою» приміщення є міні-сцена для виступів музичних і танцювальних колективів. Вона розміщена так, що за яким би столиком гість не сидів, він бачитиме все, що відбуватиметься на сцені.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також