Чому Хомко залежний?

2239 0

Ми у соцмережах:

Чому Хомко залежний?

Міський голова Рівного продовжує формувати навколо себе сприятливе політичне середовище. У міській раді уже фактично немає дієвої опозиції, яка хоча б виступала з критикою рішень голови, чимало з яких, звичайно ж, цього заслуговують. І вочевидь, одним із видів розплати за лояльність є роздача посад. Останнім часом — представникам «Свободи».

Можна, звичайно, знайти багато аргументів, розмірковуючи, чому п.Хомко такий залежний від «Свободи». Адже залежність ця може лежати й у бізнесовій площині. Але голові, скоріше за все, потрібні насамперед додаткові депутатські голоси у міськраді, а отже, і вирішення усіх «потрібних» питань у негучний спосіб. Як розповідають, йдеться також про «взаєморозуміння» у проведенні тендерів. А Рівне, отримавши за останні два роки чимале перевиконання бюджетних надходжень, нарешті почало активно підтримувати медичні заклади, закуповуючи обладнання та проводячи ремонти. Чи не тому так потрібний був новий керівник міського управління охорони здоров'я? А нагадаємо, ним став Віктор Іськів, людина головного «свободівця» міськради Юрія Осіпчука, — задля нього довелося навіть перейти на посаду заступниці чинній на той час начальниці Вікторії Покоєвчук. Тепер вже говорять про чергову домовленість міського голови і «Свободи». Кажуть, хоче «Свобода» отримати під свій вплив і управління соціального захисту. Нібито планують застосувати таку ж кадрову перестановку: Віра Мельник, нинішня начальниця управління, «добровільно» займе посаду заступниці. А замість неї керувати управлінням поставлять «свободівця» Олександра Савчука. Який, до речі, вже майже рік як пішов з посади заступника голови ОДА й досі без роботи. І хоч поки що це лише чутки і всі причетні до цих перестановок їх заперечують, але такий «проект» міського голови вже нікого не здивує. вира мельник (1)

Віра Мельник
Віра Мельник, начальниця управління праці та соціального захисту населення Рівного: — Чутки і до мене дійшли, але ніхто зі мною не говорив про те, що маю писати заяву на звільнення чи на переведення на нижчу посаду. Savchuk
Олександр Савчук
Олександр Савчук, депутат Рівненської обласної ради від «Свободи»: — Вперше чую, що маю очолити міське управління соцзахисту. По-друге, сумніваюся, що таке буде взагалі. Це те саме, що сказати, що я стану президентом США. Юрій Осіпчук, голова фракції «Свобода» у Рівненській міській раді: — Не можу сказати, що неможливо, щоб Олександр Савчук очолив управління соцзахисту. Але запевняю: ми взагалі таке не обговорювали.
Алла САДОВНИК.


ПОВІДОМЛЯЙТЕ СВОЇ НОВИНИ В РЕДАКЦІЮ "РІВНЕ ВЕЧІРНЄ": Тел./Viber/Telegram: +380673625686

Читайте також